Hyppää pääsisältöön

Edwyn Collins: kaikki on mahdollista - 11.10.2015

 • Mick Jagger lukee Bob Dylanin Bringing It All Back Home -albumin kansitekstejä vuonna 1965

  Ääntä, vimmaa ja populaarimusiikin uranuurtajia: Soundbreaking ja muut Teeman musiikkidokumentit keväällä 2017

  05.01.20171Yle Teema
  Teeman sunnuntai-iltojen musiikkidokumenteissa perehdytään keväällä 2017 muun muassa hip hopin ja kitaravahvistinten historiaan ja Carole Kingiin (75 vuotta) – tuoretta Nobel-runoilijaa Bob Dylania unohtamatta. Kevään iso tapaus on populaarimusiikin kehitystä ja studiotyön salaisuuksia selvittävä huikea kahdeksanosainen Soundbreaking-sarja, joka alkaa 19.2.
 • Edwyn Collins: Kaikki on mahdollista (The Possibilities Are Endless). Kuva dokumenttielokuvasta.

  Saatat pitää minua naiivina – Edwyn Collins, Orange Juice ja indiepopin synty

  09.10.20151Musiikki
  Yle Teemalla sunnuntaina 11.10. esitettävä James Hallin ja Edward Lovelacen kaunis dokumentti Kaikki on mahdollista kertoo laulaja-laulunkirjoittaja Edwyn Collinsin paranemisesta hänen kärsittyään kaksi massiivista aivoverenvuotoa vuonna 2005. Collins muistetaan paitsi 1990-luvun hitistään A Girl Like You, myös siitä, että 1980-luvun alussa hän loi Orange Juice -yhtyeensä kanssa indiepopin perustan.
 • Edwyn Collins: Kaikki on mahdollista (The Possibilities Are Endless). Kuva dokumenttielokuvasta.

  Edwyn Collins: Kaikki on mahdollista

  09.10.2015Yle Teema
  The Possibilities Are Endless: ainutlaatuinen dokumenttielokuva A Girl Like You -hitistä tunnetun laulaja-kitaristi Edwyn Collinsin hitaasta paluusta elämään ja musiikkiin massiivisen aivoverenvuodon jälkeen.
 • Teeman musiikkidokumentteja syksyllä 2015.

  Syksyn musiikkidokumentit kertovat suuria tarinoita

  31.08.20155Yle Teema
  Tositarinoita musiikista ja sen tekijöistä, piuhoista, faneista, menestyksestä, unohduksesta, elämästä ja kuolemasta. Teeman sunnuntai-illoissa esitetään tänäkin syksynä maailman parhaita populaarimusiikkidokumentteja. Bluesia, jazzia, soulia, metallia, konemusiikkia, hiphoppia, brittipoppia, kambodžalaista rockia...