Hyppää pääsisältöön

Futisvanhemmat: Nyt Tanskaan! - 19.4.2016 - Jakso 4

Ohjelma Areenassa

 • Futisvanhemmat-sarjan päähenkilöt: Ringa Salonen (vas), Kati ja Harri Ojala, Mari ja Mikko Niskanen sekä Heikki Heinonen

  Niskasen saama palaute: “Voi, kunpa sinä olisit minun äitini!”

  21.05.20162Futisvanhemmat
  Soitimme futisvanhemmille ja kysyimme mitä heille kuuluu nyt. Mari Niskanen kertoi koskettavan tarinan, kuinka 10-vuotias, urheileva lapsi kehui Maria ja toivoi, että tämä olisi hänen äitinsä. Sarjan kaikki jaksot katsottavissa Yle Areenassa.
 • susan wicklund futismutsi espanjassa

  "Rasismia Espanjan kentillä - poikani henkeä uhattiin!"

  19.04.20163Futisvanhemmat
  Futismutsi Espanjassa on nähnyt kun omaa poikaa uhattiin: "Rautainen aita esti katsojia pääsemästä pelaajien kimppuun, ja yksi mies roikkui aidassa katsoen Eetua silmiin ja huutaen aikovansa tappaa hänet. Lopulta kuusi poliisia turvasi joukkueen matkan pukukopilta bussiin."
 • Päivi Berg

  Berg: "Ennemmin tai myöhemmin nuorten on opittava pärjäämään ilman vanhempiaan"

  18.04.2016Futisvanhemmat
  Päivi Berg kirjoittaa siitä hetkestä kun vanhemman on päästettävä irti junioriurheilijasta: "Kun lapsista tulee nuoria, he ovat välitilassa. He eivät ole aikuisia, mutta eivät enää myöskään lapsia. Aikaa halutaan viettää omassa porukassa, eikä vanhempien tukea enää tarvita samoissa asioissa kuin ennen. Vanhempien tuki säilyy merkityksellisenä ja tärkeänä, mutta on nuoren näkökulmasta välillä noloa."
 • Taiska eli Hannele Kauppinen kuvattuna kevättalvella 2016.

  Taiskan matka Mombasasta Maailman ääriin

  15.04.20163Futisvanhemmat
  Taiska saavutti vuonna 1976 valtavan suosion Mombasa-hitillään. Nyt laulajatar on matkalla Maailman ääriin Mariskan ja Mikko Tammisen tekemällä Futisvanhemmat-sarjan tunnusbiisillä.
 • Niskaset Mari ja Mikko

  Niskaset: “Rakkaudesta lajiin!”

  17.03.2016Futisvanhemmat
  Niskasten iloisessa perheessä taistellaan rahapulan ja maalivahti-Juhon loukkaantumisten kanssa, ja haaveillaan Juhon urasta tähtiin. "Juho on vielä nopeampi, se on niin kuin rasvattu minkki, se ehtii joka paikkaan. Reaktiokyky ja ponnistusvoima!" Futisvanhemmat-sarjan kaikki jaksot Yle Areenassa.

Kuuluu sarjaan