Hyppää pääsisältöön

Futisvanhemmat: Valmennuspulmia - 12.4.2016 - Jakso 3

Ohjelma Areenassa

 • Futisvanhemmat-sarjan päähenkilöt: Ringa Salonen (vas), Kati ja Harri Ojala, Mari ja Mikko Niskanen sekä Heikki Heinonen

  Niskasen saama palaute: “Voi, kunpa sinä olisit minun äitini!”

  21.05.20162Futisvanhemmat
  Soitimme futisvanhemmille ja kysyimme mitä heille kuuluu nyt. Mari Niskanen kertoi koskettavan tarinan, kuinka 10-vuotias, urheileva lapsi kehui Maria ja toivoi, että tämä olisi hänen äitinsä. Sarjan kaikki jaksot katsottavissa Yle Areenassa.
 • hetemaj'n veljekset ja äiti Emine

  Perparim ja Mehmet Hetemaj: "Pelinumerot ovat kunnianosoitus vanhemmille"

  12.04.2016Futisvanhemmat
  Hetemaj'n perheessä isä, äiti ja siskot olivat mukana pikkupoikien kanssa kentällä: "Se oli iloisinta aikaa meidän perheelle, koska koko elämää varjosti kuitenkin sota. Jalkapallo toimi meille irtiottona", sisko Fatbardhe muistelee. Futisvanhemmat-sarjaan liittyen kuuluisien pelaajien vanhemmat ja perheet muistelevat millaista oli olla vanhempana tulevalle tähdelle. KATSO video ja koko tarina.
 • susan wicklund futismutsi espanjassa

  “Potkut tuli joukkueesta – kun ei puhu tarpeeksi espanjaa”

  12.04.2016Futisvanhemmat
  Futismutsi Espanjassa joutuu taistelemaan poikansa puolesta: "Kielitaidottomat äiti ja poika seisovat kauhusta jäykkänä kentän laidalla, kun espanjalainen valmentaja tylysti potkii Eetun pois joukkueestaan testipelin jälkeen. Aikaa tuosta on nyt viisi vuotta, ja syyksi valmentaja ilmoitti sen, ettei maalivahti puhu tarpeeksi espanjaa."
 • Mikko Salasuo

  Tutkija Salasuo: "Junnujen raaka pudotuspeli - pyramidin kokoinen hutipotku"

  11.04.20167Futisvanhemmat
  Tutkija Mikko Salasuo kritisoi rahojen menevän väärään paikkaan suomalaisessa urheilujärjestelmässä: "Suuria lajiliittoja koskevat selvitykset osoittavat aivan samanlaista välinpitämättömyyttä liikuntalakia ja sen henkeä kohtaan. Selvästi suurin osa lajiliittojen taloudellisista panostuksista laitetaan huippu-­urheiluun."
 • Ojalat Kati ja Harri

  Ojalat: “Meitä vanhempia viedään kuin pässiä narussa”

  17.03.20161Futisvanhemmat
  Ojalat haluavat olla hyviä vanhempia, mutta jalkapallo ei kiinnosta. Kentänlaidalle ja talkoisiin raahaudutaan ainoastaan velvollisuudentunnosta. "Tää on ehdoton kipuraja, missä nyt mennään." Sarjan kaikki jaksot Yle Areenassa ja tiistaisin TV1:llä klo 20.
 • Salonen Ringa

  Saloset: "Unelmat edellä"

  17.03.2016Futisvanhemmat
  Ringa Salonen haluaa antaa pojalleen ne mahdollisuudet mitä ei hänen omassa nuoruudessa ollut. "Me mietitään joskus sitäkin, että myydään kaikki pois ja lähdetään ulkomaille." Ringa kohtaa teinipojan vanhemmuuden haasteet Futisvanhemmat-sarjassa. Sarjan kaikki jaksot Yle Areenassa ja tiistaisin TV1:llä klo 20.
 • Niskaset Mari ja Mikko

  Niskaset: “Rakkaudesta lajiin!”

  17.03.2016Futisvanhemmat
  Niskasten iloisessa perheessä taistellaan rahapulan ja maalivahti-Juhon loukkaantumisten kanssa, ja haaveillaan Juhon urasta tähtiin. "Juho on vielä nopeampi, se on niin kuin rasvattu minkki, se ehtii joka paikkaan. Reaktiokyky ja ponnistusvoima!" Futisvanhemmat-sarjan kaikki jaksot Yle Areenassa.
 • Heikki Heinonen tiiviimpi

  Heinoset: “Urheilu pitää poissa nappikauppiaiden kynsistä"

  17.03.2016Futisvanhemmat
  Futisvanhemmat-sarjassa seurataan Heikki Heinosta. Hänen Eke-poikansa on päässyt myös isänsä auton rekisterikilpeen. Eke on myös yksi lupaavimmista pelaajista, ja toki perheellä on isot tavoitteet. Futisvanhemmat-sarjan kaikki jaksot Yle Areenassa.

Kuuluu sarjaan