Hyppää pääsisältöön

Hillan ja Minnan Akuutti: Sunnuntai-Suomi - 28.8.2016

Ohjelma Areenassa

 • Ruusunmarjateetä kupissa.

  Terveysteetä kurtturuususta - ärhäkkä vieraslaji onkin vitamiinipommi!

  26.08.2016Akuutti
  Kodin pihapiiristä voi helposti kerätä terveelliset teeainekset. Vuodenajan mukaan raaka-aineet voidaan käyttää tuoreena tai kuivata talven varalle. Paljon parjattu vieraslaji, ärhäkkäästi leviävä kurtturuusu kannattaisi valjastaa hyötykäyttöön, sillä sen kiulukat ovat täynnä vitamiineja.
 • Rahkasammalmätäs.

  Luonnon omasta apteekista: Rahkasammal imee verta ja hoitaa haavoja

  26.08.2016Akuutti
  Rahkasammal on monimuotoinen luonnontuote ja hyötykasvi. Kansanlääkinnässä kuivattua rahkasammalta on käytetty muun muassa haavojen hoitoon ja verenvuodon pysäyttämiseen. Sammalmätäs kelpaa myös juomaveden lähteeksi ja vessapaperiksi!
 • Hillan ja Minnan Akuutti Radio Suomessa 28.8.2016 alkaen.

  Hyvää oloa ilman syyllistämistä - Hillan ja Minnan Akuutti radiossa syksyllä 2016

  24.08.2016Akuutti
  Tässä radio-ohjelmassa ei pingoteta eikä käskytetä. Terveellisyyttä ei haeta tiukoista aikatauluista, toistokerroista tai ikuisista vaatimuksista olla täydellinen. Hillan ja Minnan Akuutti etsii tapoja löytää hyvää oloa ilman otsaryppyjä ja syyllistämistä. Radio Suomi sunnuntaisin alkaen 28.8.2016. Innostu itsesi hoitamisesta!
 • Ruusummarjapensas.

  Ruusunmarja on syksyn yllättävä terveyspommi

  14.10.2008Akuutti
  Syksyllä ruusupensaat ovat täynnä punaisen-oransseja ruusunmarjoja. Ruusunmarja onkin oikea C-vitamiinipommi. C-vitamiinin lisäksi ruusunmarjassa on paljon muitakin tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita. Oman puutarhan ruusupensaiden ruusunmarjat kannattaakin hyödyntää kotikeittiössä.

Lisää sarjasta Akuutti radiossa

Kuuluu sarjaan