Hyppää pääsisältöön

Indigo - 30.1.2016 - Jakso 1

 • Perttu Kivilaakso Riikan vlogivieraana.

  Riikan vlogi: Muutama valmistava kysymys Indigo-oopperaa varten

  28.01.2016Klassinen
  Toimittaja Riika Holopainen ei ollut Kantapöydän juontovuorossa keskiviikkona 27.1.2016, mutta hän halusi tulla Musiikkitalolle tapaamaan Indigo-oopperan ohjaajaa Vilppu Kiljusta, kapellimestari Jaakko Kuusistoa ja oopperan toista säveltäjää, Apocalyptican Perttu Kivilaaksoa. Kantapöytä oli juuri alkamassa, mutta Riikka ehti kysyä muutaman tärkeähkön kysymyksen.
 • Tenori Markus Nykänen tekee Indigossa debyyttinsä Kansallioopperassa.

  Koelaulusta päärooliin

  22.01.20161Klassinen
  Uusi ooppera, uudet oopperasäveltäjät - ja uusi kasvo. Ainakin itselleni metalliooppera Indigon tenori Markus Nykänen on uusi kasvo. On hän sitä ehkä aika monelle muullekin, sillä ensi-iltansa 22.1.2016 saava Indigo on hänen debyyttinsä Kansallisoopperassa.
 • Markus Nykänen ja Marjukka Tepponen Riikka Holopaisen tentattavana.

  Riikan vlogi: Missäs ne pitkätukkapojat on?

  15.01.2016Klassinen
  Toimittaja Riikka Holopainen tapasi Indigo-oopperan rakastavaiset tenori Markus Nykäsen ja sopraano Marjukka Tepposen. Riikalle tuli yllätyksenä se, ettei Apocalyptican Perttu ja Eicca olleetkaan paikalla, mutta sen sijaan hän pääsi kysymään, kuka tämä suomalaiselle yleisölle hieman vieraampi Markus Nykänen on.
 • Metalliooppera Indigo suorana Yle Teemalla ja verkossa.

  Indigo - Live Webcast from Finnish National Opera 30.1.2016

  31.12.2015Klassinen
  Suomen kansallisoopperan orkesteri, joht. Jaakko Kuusisto. Rooleissa Markus Nykänen, Marjukka Tepponen, Mari Palo, Christian Juslin, Jaakko Kortekangas, Päivi Nisula, Koit Soasepp ja Petri Bäckström. Sävellys Perttu Kivilaakso ja Eicca Toppinen. Libretto Sami Parkkinen. Musiikin editointi, sovitus ja orkestrointi Jaakko Kuusisto. Ohjaus Vilppu Kiljunen. Lavastus Sampo Pyhälä. Puvut Kalle Kuusela. Valaistus Jussi Kamunen. Koreografia Reija Wäre. Äänisuunnittelu Antti Murto. Videosuunnittelu Sampo Pyhälä.

Kuuluu sarjaan