Hyppää pääsisältöön

Isä Matteon tutkimuksia

Ohjelma Areenassa

 • Huuto syvyydestä on uusi tanskalainen kymmenosainen perhedraama uskosta ja epäluulosta.

  Kun tv-pappi kilahtaa, niin sielu mieleen livahtaa – maallistuneenkin sohvaperunan synnintunto punnitaan ruudun kirkkaudessa

  02.11.20181Blogit
  Jos ohjelmatarjonnan perusteella vetäisi johtopäätöksiä yleisimmistä ammateista, olisivat ne ilmeisimmin pappi ja poliisi, joskus myös pappi-poliisi hengenheimolaisina tai yhdessä ruumiissa. Lääkärit on nyt lukittu sakastiin ja sarjojen keskiöön on vihitty kirkonmiehet – naisen löysimme papiksi arkistosta!
 • Isä Matteo ajaa polkupyörällään

  Isä Matteon tutkimukset jatkuvat taas

  10.08.2018Yle Teema
  Karismaattinen ja sydämellinen kirkonmies isä Matteo ratkoo rikoksia ja sydänsuruja suositun italialaissarjan uusissa jaksoissa. Sarjan 11. tuotantokausi nähdään Teemalla syksyn 2018 aikana. Teemalla arkisin 22.8.2018 alkaen keskiviikosta perjantaihin klo 20. Jaksot Areenassa 90 päivää.
 • Isä Matteo (Terence Hill), kapteeni Tommasi (Simone Montedoro) ja ylivääpeli Cecchini (Nino Frassica) sarjassa Isä Matteon tutkimuksia

  Isä Matteon tutkimuksia

  30.06.2014199Yle Teema
  Kepeän komediallisessa jännityssarjassa ikuisen auringon Italiassa sydämellinen mutta teräväkatseinen kirkonmies Isä Matteo jatkaa laumansa johtamista sekä rikostutkimuksiaan. Kesällä 2016 uusintana 8. ja 9. kausi, 10. kauden uudet jaksot alkavat elokuussa.