Hyppää pääsisältöön

Itsenäisyyspäivä: Linnan jatkot - 6.12.2015 - Jakso 2

Ohjelma Areenassa

 • Petra Lampinen, Eero Enqvist ja Pinja Hahtola

  ”Tupa ryskyi, parret paukkui” - rivot runot Linnan jatkoilla

  06.12.20157Ohjelmat
  Kalevalan 180-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Linnan jatkoilla kuultiin harvemmin kuultua kalevalaista kansanperinnettä – nimittäin hitusen rivoja runoja. Näyttelijä Pinja Hahtola, säveltäjä-muusikko Petra Lampinen ja näyttelijä Eero Enqvist tarjosivat katselijoille sellaisen esityksen, että se ei taatusti jättänyt ketään kylmäksi. Kyseessä oli Lemmennostatus -loitsu.
 • tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotto, yle tv1

  Itsenäisyyspäivä ja Linnan juhlat – Ykkönen mukana menossa koko päivän

  04.12.201516Yle TV1
  Itsenäisyyspäivää juhlitaan tänä vuonna Ykkösellä koko päivän. Juhlavastaanoton tunnelmia Presidentinlinnasta välittävät Piia Pasanen ja Jussi-Pekka Rantanen.
 • JATKOT 360°

  OHJEET: Osallistu Linnan juhlien jatkoille 360°-nettilähetyksen kautta

  01.12.201517Ohjelmat
  Tervetuloa Linnan jatkojen suoraan 360° -nettilähetykseen Hotel Kämpin peilisalista. Pääset tirkistämään juhlien tunnelmia eturivin paikalta joko tietokoneen (Windows sekä Mac) selaimilla, älypuhelimella tai tabletilla.
 • Linnan jatkot

  Juhlintaa, musiikkia ja kimallusta – Linnan jatkot YLE TV1 klo 22.15

  01.12.20155Ohjelmat
  Eihän se ilakointi Linnan juhliin lopu! Yle TV1 tarjoilee suoran lähetyksen Linnan jatkoilta Hotel Kämpistä klo 22.15 alkaen. Ketkä saapuvatkaan jatkamaan juhlintaa? Mielenkiintoisia juhlavieraita jututtavat toimittajat Salla Paajanen ja Riku Riihilahti. Luvassa on yllätyksellisiä esityksiä sekä paljon musiikkia. Pääset halutessasi tirkistämään Peilisalin tunnelmaan myös suoran 360° -nettilähetyksen avulla.
 • Yle juhlii tänä vuonna itsenäisyyspäivää koko päivän

  16.11.2015Ohjelmat
  Yle juhlii tänä vuonna itsenäisyyspäivää koko päivän! Perinteisen Linnan juhlien tv-lähetyksen lisäksi muodin ja tyylin ystäville on tänäkin vuonna tarjolla oma nettipalvelunsa, joka kokoaa kaikki Linnan juhlien puhuttavimmat asut sekä kiinnostavimmat vieraat Yle Areenaan.

Kuuluu sarjaan