Hyppää pääsisältöön

Kadonnut

 • Jakso 8 - Elämän ja kuoleman kysymys

  Jakso 8 - Elämän ja kuoleman kysymys

  08.04.2016Kadonnut
  Jakso 8 Mitä tapahtuu, jos kadonnutta henkilöä ei koskaan löydetä? Milloin ja millä tavoin läheiset voivat jatkaa elämäänsä? Leena kohtaa naisen, joka eli kymmenen vuotta vainajan puolisona. Jakso on podcastin kahdeksas ja toistaiseksi viimeinen osa.
 • Jakso 7 - Loputon matka

  Jakso 7 - Loputon matka

  31.03.2016Kadonnut
  Jakso 7 Euroopassa katoaa tuhansia pakolaislapsia vuodessa. Matka mantereen halki vaatii kalliin hinnan jokaiselta sen tekevältä. Leena tapaa nuoren naisen ja murrosikäisen pojan, jotka selvisivät Suomeen asti, aivan yksin.
 • Jakso 6 - Pääsen täältä takaisin

  Jakso 6 - Pääsen täältä takaisin

  24.03.2016Kadonnut
  Jakso 6 Sonjan tie eheytymiseen alkoi, kun yksi ihminen näki hänet kunnolla. Kun oma todellisuus järkkyy, rinnalla kulkeva läheinen auttaa löytämään tien takaisin. Leena tapaa Sonjan avomiehen Laurin, joka kertoo millaista on rakkaus monipersoonaisen kumppanina.
 • Jakso 5: Sonja katoaa itseltään

  Jakso 5 - Sonja katoaa itseltään

  17.03.2016Kadonnut
  Jakso 5 Nuori nainen häviää välillä ulkomaille omaistensa tavoittamattomiin. Toinen havahtuu vieraalta mantereelta tietämättä miten on sinne päätynyt. Voiko kuka tahansa kadota keskellä arkea jopa omalta itseltään? Leena alkaa tutkia dissosiatiivista pakkovaellusta ja löytää Sonjan, joka tietää miltä tuntuu kadota.
 • Kadonnut-podcast jakso 4

  Jakso 4 - Äidin osa

  10.03.2016Kadonnut
  Jakso 4 Kadonnut jättää jälkeensä tyhjän tilan läheisten ja yhteisönsä keskelle. Kuinka kauan omaisen on kannettava tätä tyhjyyttä mukanaan? Voiko surusta syntyä jotain kaunista? Leena pääsee Sakun äidin mukana mökille, josta Saku lähti katoamispäivänään. Sakun tarina sarjassa päättyy.
 • Kadonnutta etsitään vapaaehtoisvoimin

  Jakso 3 - Arpapeliä ja tummia hahmoja

  03.03.2016Kadonnut
  Jakso 3 Kuinka etsiä ihmistä, jonka liikkeistä ei ole luotettavia havaintoja? Minne edetä siitä paikasta, jonne jäljet päättyvät, ja kuinka kauan tätä voi jatkaa? Leena osallistuu kadonneen Sakun etsintöihin Tervakosken maastossa. Läheisen etsimisestä puhuu Sakun veli.
 • Vihapuhelainauksia kadonneita käsitteleviltä nettifoorumeilta

  Jakso 2 - Emme voi tehdä kadonneille kohtaloa

  25.02.2016Kadonnut
  Katoamisesta on tullut julkista ja netissä jaettua. Miltä tuntuu kadonneen läheisestä, kun oma elämä joutuu some-raivon kohteeksi? Leena jatkaa Sakun katoamisen tutkimista ja kuulee naisesta, joka katoaa keskellä päivää Helsingin keskustassa.
 • Toimittaja Leena Häkkinen maisemassa

  Jakso 1 - Saku katoaa

  18.02.2016Kadonnut
  Toukokuussa 2015 40-vuotias Saku nousee yllättäen kesken kotimatkan bussista ja katoaa. Mitä sitten tapahtuu? Entä saako ihminen kadota? Toimittaja Leena Häkkinen alkaa tutkia katoamistapauksia uuden podcast-sarjan ensimmäisessä jaksossa.