Hyppää pääsisältöön

Kuka kutsui Kokanderin

Ohjelma Areenassa

 • Burmalainen kurkkusalaatti

  Mi Mi Pon kirpeä kurkkusalaatti

  12.12.2014Vanhemmuus
  Burmasta 13 vuotta sitten Suomeen muuttanut Mi Mi Po on keittiössä kuningatar! Vuosittaista vesijuhlaa varten hän loihti vierailleen uskomattoman päivällisen. Tässä herkullisen mutta yksinkertaisen kurkku-kaalisalaatin resepti. Mukana mahtavasti potkua chilistä ja raikas happamuus tehdään limellä!
 • Jenni ja Polina valmistavat lihavartaita

  Polinan ja Samin saslik

  21.11.2014Ruoka
  Kuka kutsui Kokanderin -ohjelman venäläisjaksossa valmistetaan Polinan ja Samin kanssa yksinkertaiset ja maukkaat saslikit. Tässä on Polinan antama resepti.
 • Jenni ja Alvine kaupassa

  "Rakkauden perunasalaatti"

  13.11.2014Ruoka
  Millaiset asiat yhdistävät Jenniä ja Alvinea? Hyvinkin monet. Kaksi pienten lasten suomalaista äitiä kohtaavat ja monet ilot ja murheet ovat yhteisiä. Yllättävä ja hauska yhteinen asia heillä oli perunasalaatti: Molempien perheiden isät ovat perunasalaattimiehiä. Alvine on päähenkilö Jenni Kokanderin juontamassa Kuka kutsui Kokanderin -sarjan avausjaksossa.
 • Jenni Kokander

  Jenni Kokanderin äitiys on hallittua kaaosta ja hasta mañana -meininkiä

  06.11.20141Vanhemmuus
  - Kahdeksassa erilaisessa perheessä vierailu opetti, ettei niin sanottua normaalia perhettä taida ollakaan, sanoo näyttelijä Jenni Kokander. Kokanderin perheen arki on hulabaloota ja kalenterin kanssa aikataulusta. Jennille äitiys toi merkityksen jokaiselle päivälle – niille kalsareissakin vietetyille kotipäiville.
 • kuka kutsui kokanderin, Yle TV1

  Kuka kutsui Kokanderin

  31.10.20148Yle TV1
  Miten sujuvat ruuhkavuodet eri kulttuuritaustoista tulevissa perheissä? Näyttelijä Jenni Kokander tutustuu lapsiperheiden arkeen.
 • näyttelijä Jenni Kokander

  Jenni Kokanderin kaksoisrooli

  09.10.20143Vanhemmuus
  Kuinka sovittaa yhteen freelancerin ja äidin roolit? Tätä pohtii näyttelijä Jenni Kokander uudessa realitysarjassa Kuka kutsui Kokanderin. Kevään ja kesän aikana kuvattu sarja kertoo Jennin vierailusta kahdeksaan lapsiperheeseen, joiden kulttuuritausta on erilainen. TV1 lauantaisin 15.11. alkaen klo 18.15

Kuka kutsui Kokanderin
TV1:ssä lauantaina 13.12. klo 18:15.

Ensimmäiset neljä osaa nähtävuissä Yle Areenassa

Facebook

Info: Tässä oli aikaisemmin ulkoinen upotus. Se on valitettavasti nyt poistettu.

Info: Tässä oli aikaisemmin ulkoinen upotus. Se on valitettavasti nyt poistettu.