Hyppää pääsisältöön

Kuningaskuluttaja - 18.9.2014

 • Putkiremontti tarkoittaa yleensä monen korjauksen kokonaisuutta.

  Putkiremontissa kannattaa ajatella omaa kylppäriä pidemmälle

  19.09.2014Kuningaskuluttaja
  Asunnon omistajalle putkiremontista tulee ensimmäiseksi mieleen irti revitty WC-pytty ja sotkuiseksi rakennustyömaaksi muuttunut oma koti. Kun tiedossa on vain rahanmenoa ja epämukavuutta, herääkin kysymys, onko lopputulos kaiken vaivan ja taloudellisten uhrausten arvoinen. Putkiremontissa on kuitenkin kysymys omaa kylpyhuonetta ja keittiötä isommasta kokonaisuudesta.
 • Selvitysvaiheessa kerätään tietoa remonttitarpeista.

  Putkiremontin hinta määräytyy jo suunnitteluvaiheessa

  18.09.2014Kuningaskuluttaja
  Putkiremontin tarpeiden selvittämisessä ja suunnittelussa ei kannata säästellä. Ammattitaitoisten suunnittelijoiden ja muiden asiantuntijoiden löytämiseen kannattaa panostaa. Puutteelliset ja pihistellen tehdyt suunnitelmat kostautuvat rakentamisvaiheessa kun joudutaan maksamaan erikseen lisätöistä. Tällöin putkiremontin kokonaishinta voi nousta huomattavastikin.
 • Kuorintavoidetta kivetyksellä

  Pesetkö kasvosi muovirakeilla?

  18.09.201427Kuningaskuluttaja
  Kuorintavoide kasvoille tai vartalolle löytyy monen kylpyhuoneen kaapista. Harva tulee ajatelleeksi, että kuorintavoiteen pienet rakeet voivat olla muovia. Kosmetiikan muovirakeet ovat osa ympäristöongelmaa, jonka laajuus on vasta paljastumassa tutkijoillekin. Yhdysvalloissa mikromuovien käyttöä ollaan jo rajoittamassa lailla.
 • Juureslastujen makutestaajat, kolme kovaa kotipuutarhuria: Joonas Kosonen, Mari Saloheimo ja Marja-Leena Siira.

  Juureslastut syrjäyttivät perinteiset sipsit ja naksut makutestissä

  17.09.20142Kuningaskuluttaja
  Juureslastuja mainostetaan perinteisiä pikkunaposteltavia, kuten perunalastuja ja juustonaksuja, terveellisempänä vaihtoehtona. Kolme kovaa rankkasi runsaskuituiset, lisäaineettomat ja vähärasvaiset juureslastut perussipsejä maukkaammiksi. Vaikka makuerot eivät olleet suuria, voittaja erottui kuitenkin selvästi.
 • Kolme numeroa Helsingin Sanomia nipussa.

  Miksi Hesarin viikonloppujakelusta jäävät tilaajat maksavat saman hinnan?

  16.09.2014Kuningaskuluttaja
  Nainen asuu puolet vuodesta Vaasan lähellä, jonne hän on tilannut Helsingin Sanomat. Koska Hesarin viikonloppujakelu loppui osassa Pohjois-Suomea ja Pohjanmaata syyskuussa, tuon alueen tilaajat saavat viikonlopun lehtensä vasta seuraavalla viikolla. Nainen vaati alennusta lehden tilaamisesta, mutta hänelle korvattiin vain yhden kuukauden Hesarit. Tämä oli hänestä epäreilua, sillä muutos jakelussa on pysyvä.
 • Dr. Oetker vanilja-aromi.

  Miksi Dr. Oetker vanilja-aromissa on etanolia?

  15.09.20141Kuningaskuluttaja
  Mieskatsojamme osti Dr Oetker vanilja-aromia ja tutki tuotteen ainesosia. Hän huomasi, että vanilja-aromi sisältää etanolia. Etanoli on alkoholi, jota käytetään myös yleisesti alkoholijuomissa.
 • Käsi, jossa timanttisormus sormessa.

  Miten timantin saa myytyä?

  15.09.2014Kuningaskuluttaja
  Katsojamme omistaa kultaisen timanttisormuksen, jonka hän haluaisi muuttaa rahaksi. Netin jälleenmyyntipalstat, koruliikkeet ja panttikonttorit maksavat lähinnä kullasta, ja timantista vain vähän tai ei mitään.

Kuuluu sarjaan