Hyppää pääsisältöön

Kylillä

Ohjelma Areenassa

 • Haapasaari on saaristokylä

  Kylillä kierretään jo viidettä kesää

  30.05.2017Elämä
  Kyläpanimolla tuoksuvat maltaat. Hiilet hohkaavat kuumuutta ahjossa sepän pajassa ja tallissa kilisee kengittäjän vasara. Metsän reunassa räpsyy riistakamera ja ja enduropyörän pärinä lähenee, vaikka vielä ei mitään näy… Lähde matkaan kiertämään suomalaista maaseutua!
 • Päivi Leino toimittaa Kylillä-kesäsarjaa

  Kylillä kuuluvat murteet ja mentaliteetit

  10.05.20161Elämä
  Kiveksen rosvoja ja kuukuppeja, erilaisia eläimellisiä työtovereita ja traktoreita tallin täydeltä – tätä kaikkea koetaan Kylillä alkavana kesänä. Lähde Päivi Leinon matkaan, kun hän kiertää kesälauantaisin utelemassa, miten maaseudulla nykyään eletään, keitä siellä asuu ja mitä he puuhaavat.
 • Kaisa Hilska kouluttaa paimenkoiria

  Kaisa Hilska pyydystää karannutta karjaa

  03.12.2015Elämä
  “Varmaan se on joku alkukantainen metsästysvietti. Jotkut nauttivat metsästyksestä, minä nautin elometsästyksestä, eli metsästän elävää riistaa.”
 • Päivi Leino Kylillä

  Kylillä kutsuu nojatuolimatkalle

  12.06.20151Elämä
  Niin maaseutu itse kuin elämä maaseudulla on muuttunut viime vuosikymmeninä. Millaista todellisuus Kylillä on tänä päivänä? Keitä siellä asuu? Miten leipä hankitaan, mitä puuhaillaan arkena ja vapailla?
 • Miika Åfeltin työkavereita ovat hevoset

  Taitava saa hevosen tekemään mitä tahansa

  10.10.2014Elämä
  Miika Åfeltin ohjenuorana on amerikkalaisen hevoskuiskaaja Monty Robertsin ajatus. Sen mukaan hyvä hevosmies saa hevosen taipumaan tahtoonsa. Mutta erinomainen hevosmies saa hevosen haluamaan sitä.