Hyppää pääsisältöön

Malin musiikki ei vaikene - 24.1.2016

 • Massive Attackin Robert "3D" Del Naja ja Grant "Daddy G" Marshall

  Ajankohtainen kolmonen: Mali-dokumentti, Kalle Kalima ja Massive Attack

  29.01.2016Musiikki
  Intoilemme kaikesta musiikkiin liittyvästä. Tällä kertaa Malin musiikki ei vaikene -dokumentista, Kalle Kaliman High Noon -albumista ja Massive Attackin Ritual Spirit -EP:stä.
 • Kuvakollaasi Teeman Rikas Afrikka -ohjelmista

  Jaa #afrikkakuva ja osallistu kilpailuun!

  26.01.2016Yle Teema
  Afrikka on paljon ja enemmän! Teeman tammi–helmikuun Rikas Afrikka -kokonaisuuden aiheena on tyylin ja taiteen, musiikin, muodin, designin ja median maanosa. Mitä afrikkalainen tyyli tarkoittaa sinulle?
 • Malin musiikki ei vaikene (They Will Have to Kill Us First). Dokumenttielokuva.

  Malin musiikki ei vaikene

  19.01.2016Yle Teema
  They Will Have to Kill Us First. Yhä polttavan ajankohtainen dokumenttielokuva Malista, jossa maan pohjoisosaan tunkeutuneet ääri-islamistit kielsivät kaiken musiikin kuoleman uhalla. Muusikot pakenivat mutta musiikki ei kuollut. Dokumentissa mukana muun muassa Songhoy Blues.
 • Kaihon karavaani ja Orchestra Baobab Näsinpuistossa elokuussa 2015

  Karavaani Baobab

  08.01.2016Kulttuuri
  Kesällä 2015 innostunut yleisö näki senegalilaisen Orchestra Baobabin ja suomalaisen Kaihon karavaanin yhteiskeikat Helsingissä ja Tampereella. J.P. Pulkkisen ohjaamassa dokumentissa seurataan tämän unelman toteutumista.
 • Rikas Afrikka -kokonaisuus Yle Teemalla.

  Teemakokonaisuus RIKAS AFRIKKA 18.1. alkaen Yle Teemalla

  30.12.20151Ohjelmavinkit
  Yle Teema esittää 18.1. alkaen kiehtovan ohjelmakokonaisuuden muodin, designin, musiikin ja nykytaiteen Afrikasta. Tammi-helmikuussa Teema vie mm. Dakariin, Nairobiin ja Accraan, missä tavataan nuoria suunnittelijoita ja Afrikan taiteen uusi sukupolvi.
 • Teeman rockdokumenttislotin kevään 2016 ohjelmistoa.

  Tuntemattomat sankarit nousevat valokeilaan kevään musiikkidokumenteissa Teemalla

  22.12.20159Yle Teema
  Teeman sunnuntai-illoissa jälleen maailman parhaita musiikkidokumentteja. Kevään 2016 ensi-illoissa mm. upeat studiotarinat The Wrecking Crew ja Muscle Shoals, dokumentit Daft Punkista, The Jam -yhtyeestä, Janis Joplinista, Beatlesin sihteeristä, Thorista, Knucklebone Oscarista ja Glen Campbellistä. Rockin klassikkolevyistä tutkitaan Bruce Springsteenin The Riveriä, The Whon Tommya ja Deep Purplen Made in Japania.