Hyppää pääsisältöön

Marja Hintikka Live - 16.11.2015 - Jakso 6

Ohjelma Areenassa

 • Marja Hintikka ja Jenny Lehtinen äidinmaidon kimpussa

  Marja Hintikka joi vieraansa rintamaitoa: "Maailman parasta superfoodia!"

  17.11.2015Marja Hintikka Live
  Maanantaina 16.11. Marja Hintikka Livessä puhuttiin lapsiperheiden alkoholinkäytöstä. Suorassa lähetyksessä kolme rohkeaa imettäjää tissutteli läpi ohjelman ja lopussa heidän verensä alkoholipitoisuus mitattiin tarkkuusalkometrillä. Testin jälkeen imettäjät arvioivat kykyään imetykseen ja vauvanhoitoon.
 • Marja Hintikka Live, seksikoulu, Vanhempien seksikoulu

  Vanhempien seksikoulu osa 4: Hyväile!

  16.11.2015Marja Hintikka Live
  Monen mielestä ihon kosketus, läheisyys ja hyväilyt ovat tärkeä osa eroottista latausta ja seksiä. Vanhempien seksikoulun neljännessä harjoitteessa kosketetaan eroottisesti – osansa saavat niin miehet kuin naisetkin.
 • Voiko imettävä äiti juoda alkoholia?

  Voiko imettäjä juoda alkoholia - asiantuntija vastaa

  16.11.2015Marja Hintikka Live
  Mietitkö sinäkin? Voiko ottaa yhden lasin viiniä? Ehkä kerran viikossa - vai useammin? Ehkä kerran kahdessa viikossa? Vai olisiko paras olla ottamatta mitään? Missä menee raja? Selkeää vastausta alkoholin ja imettämisen yhdistämisestä on vaikeaa saada.
 • Alkoholi aiheuttaa perheessäni iloa

  Kysyimme, miten vanhemmille maistuu alkoholi - näin te vastasitte!

  16.11.2015Marja Hintikka Live
  Marja Hintikka Liven alkoholikysely selvitti, miten alkoholiin suhtaudutaan lapsiperheissä. Suurelle osalle kyselyyn vastanneista alkoholi tuo enemmän iloa ja useimpien mielestä lasten nähden alkoholia voi nauttia lasillisen tai kaksi. Sen reilumpi alkoholinkäyttö saa kuitenkin useimmilta vanhemmilta tuomion. Lue, mitä muuta MHL:n kyselyssä selvisi!
 • Marja Hintikka Live, jakso 6

  Miksi ihminen haluaa saada päänsä sekaisin?

  16.11.2015Marja Hintikka Live
  Ajaako ihmisen päihteiden pariin yhteiskunta, kemia, henkilökohtaiset ongelmat vai sosiaaliset tavat? Mikä päihteissä kiehtoo? Ajatuksiaan kertovat yhteiskuntatieteilijä, lääketieteilijä, psykologi ja kulttuuriantropologi. Pysy mukana, nyt mennään yhteiskunnan rakenteista aivojen mielihyvämekanismiin!
 • Niina Lahtinen

  Minä vanhempana: Niina Lahtinen

  13.11.2015Marja Hintikka Live
  Näyttelijä Niina Lahtinen on äitinä kiva, vaikkakin "ajoittain poissaoleva". Hermot menevät silloin, kun asiat eivät mene niin kuin Strömsössä, mutta vanhemmuudessaan Lahtinen osaa kuitenkin ottaa useissa kohdin rennosti.
 • Marja Hintikka Live testaa äidinmaidon alkoholipitoisuuden

  Marja Hintikka: Uhrasin rintamaitoni tieteelle

  13.11.2015Marja Hintikka Live
  Marja Hintikka Liven juontaja Marja Hintikka uhrasi itsensä tieteen nimissä: hän lähti testihenkilöksi rintamaidon alkoholipitoisuutta mittaavaan kokeeseen. Kuusi annosta alkoholia, ja mitä tulokset näyttivätkään?
 • Juomasuositukset lapsiperheen arkiruokien seuraksi

  Näillä vinkeillä luksusta lapsiperheen arkiruokiin!

  13.11.2015Marja Hintikka Live
  Rakas, tehdään joku ilta ihanaa ruokaa ja otetaan lasilliset oikein hyvää punkkua! Tuntuuko suunnitelma tutulta? Alko ehtii uusia valikoimansa moneen kertaan, ennen kuin lapsiperheessä jaksetaan nousta nauravien nakkien yläpuolelle. Nyt luvassa onkin juomasuositukset lapsiperheen arkiruokiin.
 • Marja Hintikka Live, Minä vanhempana, Samae Koskinen

  Minä vanhempana: Samae Koskinen

  13.11.2015Marja Hintikka Live
  Laulaja-lauluntekijä Samae Koskinen toteaa uhmaiästä: "Jumaliste ei aina jaksais vääntää", mutta on silti sitä mieltä, että vanhemmuus on siistiä! Samae on vieraana Marja Hintikka Livessä 16.11. Mukana myös näyttelijä Niina Lahtinen.
 • Marjan totuus: Viiniä vanhemmille!

  Marjan totuus: Viiniä vanhemmille!

  13.11.20158Marja Hintikka Live
  Miksi suomalainen äiti syyllistyy yhden siiderin ostosta rapujuhliin, mutta ranskalainen siemailee viiniä muitta mutkitta samalla imettäen, kysyy Marja Hintikka. Lapsiperheiden alkoholinkäyttö on teemana Marja Hintikka Livessä 16.11.2015
 • Heikki Soini: En ymmärrä suomalaista alkoholikulttuuria

  Heikki Soini: En ole ikinä ymmärtänyt suomalaista suhtautumista alkoholiin

  13.11.201549Marja Hintikka Live
  "En juo alkoholia. En ole juonut vuosiin. Ei minulla mitään ideologiaa juomattomuuteeni ole, en ole vain kokenut siihen mitään tarvetta." Näin sanoo Marja Hintikka Liven Heikki Soini, joka ei ymmärrä alkuunkaan suomalaista alkoholikeskustelua.
 • Marja Hintikka Live yllätti Halloween-juhlilla

  Marja Hintikka Live yllätti kiireisen äidin rakkaalla harrastuksella

  13.11.2015Marja Hintikka Live
  Järvenpääläinen Mari Varis harrasti nuorena kilpatanssia. Sitten koulu, työ ja äidiksi tuleminen veivät mennessään. Eronneena, kahden alle viisivuotiaan lapsen äitinä aikaa itselle ja omille harrastuksille ei juurikaan jää, silti viime aikoina Mari on alkanut kaipailla rakkaan harrastuksensa pariin. Marin ystävät ottivat yhteyttä Marja Hintikka Liven toimitukseen ja kertoivat haluavansa yllättää Marin. Syntyi kaikkien aikojen Halloween-kepponen.
 • Marja Hintikka Live, viini

  Vanhempi, mietitkö koskaan omaa alkoholinkäyttöäsi?

  12.11.2015Marja Hintikka Live
  Naisten alkoholinkäyttö on kasvanut ja erityisesti pienten lasten äitien viinin tissuttelusta on viime vuosina puhuttu paljon. Suurin osa vanhemmista osaa kuitenkin käyttää alkoholia oikein. Kuinka paljon sinä pohdit omaa alkoholinkäyttöäsi?
 • Marja Hintikka Live, viini

  Katja "Project Mama" Lahti: Alkoholikeskustelu kaipaa kohtuutta

  12.11.2015Marja Hintikka Live
  "Alkoholi ei näyttele pääosaa elämässämme ja sitä nautitaan säännöllisen epäsäännöllisesti ihan riippumatta elämän hyvyydestä, arjesta tai juhlasta." Näin ajattelee suositun Project Mama -blogin Katja Lahti, joka kaipaa suomalaiseen alkoholikeskusteluun kohtuutta, jota ei määrittäisi ongelmakäyttö.

Kuuluu sarjaan