Hyppää pääsisältöön

Marja Hintikka Live - 25.1.2016 - Jakso 2

Ohjelma Areenassa

 • poika suojalaseissa

  MHL:n kysely kertoo: Huolehdimme helposti liikaa lastemme turvallisuudesta

  25.01.2016Marja Hintikka Live
  Kanaemokyselymme haastoi miettimään, missä vaiheessa lapsen suojeleminen haavereilta ja pettymyksiltä muuttuu hössöttämiseksi ja ylisuojeluksi. Monet tunnustavat, että aivan liian usein suusta lipsahtaa "Varovasti! Älä kaadu!" jo ennen kuin olisi syytä.
 • Lasten suojelu

  Ylihuolehtiva vanhempi tarkoittaa hyvää - mutta liika on liikaa

  25.01.2016Marja Hintikka Live
  Lapsen kehitykselle on tärkeää saada kokeilla erilaisia asioita ja tutustua maailmaan monipuolisesti ikätason mukaisesti. Vaikka ylihuolehtiminen on ymmärrettävää, on liika rajoittaminen haitallista, sanoo Suomen Mielenterveysseuran asiantuntija.
 • Lenore Skenazy

  Amerikan huonoin äiti taistelee lasten vapauden puolesta

  25.01.2016Marja Hintikka Live
  Kuinka tullaan Amerikan huonoimmaksi äidiksi? Helposti. Laita yhdeksänvuotias matkustamaan yksin New Yorkin metrossa, kirjoita siitä kolumni ja pian olet maan suurimmilla tv- ja radiokanavilla puolustamassa tekoasi. Näin Lenore Skenazystä tuli Amerikan paheksutuin vanhempi - jonka MHL tapasi New Yorkissa.
 • Heikki Soini: En ikinä anna tyttärelleni tapahtua mitään pahaa.

  Heikki Soini: Kasvatanko velttoa kermapersettä?

  25.01.20163Marja Hintikka Live
  Isyys on päättymätön sarja pakollisia päätöksiä. Lapseni oli juuri pelkkä maassa makaava vauva, mutta nyt hän nousee jo jaloilleen ja elinpiiri kasvaa. Pitäisiköhän minun jotenkin suojella lastani - vai luonko hänestä siten vain hellityn isin lemmikin, miettii MHL:n Heikki Soini.
 • Marja Hintikka Live yllätti pariskunnan

  Pitkän liiton salaisuus: pikaruokaa ja tekstareita töihin

  22.01.2016Marja Hintikka Live
  Lapsiperhe-elämä vie ja kovaa. Vauhdissa unohtuu helposti pitää huolta niin omasta itsestä kuin siitä toisesta aikuisesta siinä vierellä. Mira-Marie ja Akseli Syyrakin 20-vuotiseen yhteiseen taipaleeseen on mahtunut kaikenlaista. Lukion ensimmäisellä luokalla toisiinsa rakastunut pari on vaikeimpina hetkinään joutunut jopa miettimään eroa. Rakkaus on kuitenkin kestänyt yli kiireisimpienkin pikkulapsivuosien - niillä paljon puhutuilla pienillä teoilla arjessa. Maanantain 25.1. Marja Hintikka Livessä nähdään, kun Mira-Marie yllättää Akselin pariskunnan 10. hääpäivänä.
 • Martina Aitolehti

  Martina Aitolehti: En ole lapsilleni kanaemo

  22.01.2016Marja Hintikka Live
  Kahden lapsen äiti, yrittäjä Martina Aitolehti on rento, rakastava, vaativa - ja omien sanojensa mukaan myös melko huolehtiva äiti. Ei kanaemo, mutta ei ihan huoletonkaan. Martina on vieraana Marja Hintikka Livessä 25.1. Hänen ja ex-mäkihyppääjä Toni Niemisen kanssa puhutaan siitä, suojelemmeko lapsemme kuoliaaksi.
 • Lapsi lumessa

  6+14 syytä, joiden takia Suomi on perheiden paratiisi!

  21.01.2016Marja Hintikka Live
  Kyllä, Suomessa on pimeää ja sataa paljon. Kyllä, lapsille pitää täällä talvisin pukea päälle ylettömästi vaatteita, ihmiset ovat epäsosiaalisia, verotus on kova, kesä on lyhyt… Kyllä, listaa voisi jatkaa loputtomiin. Suomi on kuitenkin hieno paikka elää juuri lasten kanssa - eikä vähiten turvallisuuden takia!
 • Marja Hintikka: Suojelemme lapsemme kuoliaaksi!

  Marja Hintikka: Suojelemme lapsemme kuoliaaksi!

  20.01.20163Marja Hintikka Live
  Suomalaiset lapset elävät monin tavoin turvallisempaa elämää kuin koskaan aiemmin, mutta me vanhemmat olemme lapsistamme superhuolissamme. Suojelemmeko lapsiamme liian vähän, riittävästi vai liikaa, pohtii Marja Hintikka.
 • lapsia aidalla

  Marja Hintikka Live kysyy: oletko ylisuojeleva?

  18.01.2016Marja Hintikka Live
  Älä juokse, ettet kaadu! Onko tuttu lause? Tunnustele suojeluviettiäsi ja vastaa kyselyymme!

Kuuluu sarjaan