Hyppää pääsisältöön

MOT: Maa sekaisin pakolaisista - 14.3.2016

Ohjelma Areenassa

 • Viitasammakko on vähällä hypätä pois käsistä.

  Pelastetaan edes viitasammakot

  18.03.20166MOT
  En olisi uskonut, että perehtyessäni vastaanottokeskusten (vok) arkeen, törmään huoleen viitasammakon (Rana arvalis) hyvinvoinnista. Laji on Suomessa elinvoimainen, mutta luontodirektiivi edellyttää, että sen lisääntymis- ja levähdyspaikkojen hävittäminen ja heikentäminen on kielletty.
 • Maa sekaisin pakolaisista: käsikirjoitus

  16.03.20161MOT
  Lue tästä ohjelman käsikirjoitus
 • SPR:n Evitskogin vastaanottokeskuksen nimikyltti.

  Maksaako Migri liikaa?

  15.03.20166MOT
  Maahanmuuttovirasto eli Migri julkaisi helmikuun lehdistötilaisuudessaan mielenkiintoisen listan vastaanottokeskusten yksikköhinnoista. Se antoi vauhtia spekulaatioille, joiden mukaan Migri maksaa keskuksia pyörittäville tahoille reilusti yli markkinahintojen.
 • UP Suomen toimitusjohtaja Mikko Uutela ja kehitysjohtaja Iiro Haimi.

  Vokki pystyyn päivässä

  14.03.20162MOT
  Syys-lokakuussa 2015 Suomesta haki turvaa lähes 18 000 ihmistä. Suurin osa heistä saapui maahamme Haaparannan kautta. Maahanmuuttovirasto (Migri) lähetti Torniosta matkaan bussilasteittain turvapaikanhakijoita suuntana ympäripyöreästi etelä.
 • Turvapaikanhakijoita kemin illassa 2016.

  Suomi meni sekaisin turvapaikanhakijoista

  10.03.201610MOT
  Viime syksynä paniikkitunnelmissa avatuissa vastaanottokeskuksissa on ollut ongelmia, jotka ovat johtaneet poliisille tehtyihin tutkintapyyntöihin, oikaisuvaatimuksiin, muille viranomaisille tehtyihin kanteluihin ja mm. maahanmuuttovirastoon kohdistettuihin miljoonavaateisiin.

Lisää sarjasta MOT

Kuuluu sarjaan

MOT