Hyppää pääsisältöön

Olipa kerran

Ohjelma Areenassa

 • Kuvassa Lindgren & Sihvonen, Ruben Stiller ja Jenny "Puikko" Lehtinen ja Kati "Koukku" Keinonen.

  Yle Puheen juhannuksessa vitsejä, vastoja ja hyttysvihaa

  23.06.2021Yle Puhe
  Juhannuksena Yle Puheessa spesiaalilähetyksensä tarjoilevat Ruben Stiller, Lindgren & Sihvonen sekä Puikko ja Koukku. Ruben käy jatkosotaa hyttysiä vastaan sekä pureutuu syvälle suomalaisuuteen. Tommy ja Petteri ovat kutsuneet mittumaariksi urheilumies Kaj Kunnaksen kylään. Puikon ja Koukun studiossa taas lentelevät niin vitsit, vastat kuin virkkuukoukutkin. Lisäksi luvassa kuuntelumaratoneja huumorin hengessä.
 • kuvituskuva satujuttuun

  Saduissa perhe on pahin

  31.08.20168Kulttuuricocktail
  Vanhoissa tunnetuissa saduissa perhesuhteet ovat tavalla tai toisella vinksallaan. Tämä on satujen maailmassa yleistä. Siellä koti todellakin on se kaikkein vaarallisin paikka. Kotona satujen sankareita uhkaavat henkinen väkivalta, sorto, hylkääminen, insesti ja usein jopa kuolema. Tällaisia tarinoita on luettu lapsille iltasatuina vuosisatojen ajan.
 • kuvituskuva satujuttuun

  Luuletko tuntevasi vanhat sadut?

  19.08.20161Kulttuuricocktail
  Muistatko lapsuuden sadut? Testaa kuinka hyvin tunnet Lumikin, Ruususen, Tuhkimon, Punahilkan, Saapasjalkakissan, Hannun ja Kertun sekä Kaunottaren ja Hirviön satumaailmat.
 • kuvituskuva satujuttuun

  Turpa kiinni ja tottele - vanhojen satujen viesti on selvä

  15.08.201617Kulttuuricocktail
  Punahilkka, Tuhkimo, Ruusunen, Saapasjalkakissa sekä Kaunotar ja hirviö kumppaneineen kuuluvat lapsuuden puhtoiseen maailmaan On aika havahtua huomaamaan, millaisia opetuksia viattomilta näyttävien rivien väliin kätkeytyy.