Hyppää pääsisältöön

Parasta aikaa

Ohjelma Areenassa

 • Parasta aikaa -sarjan Heinosen perhe.

  Kuka kasvattaa ja ketä? Komediallinen draamasarja Parasta aikaa kuvaa opettajaperheen kaaosmaista arkea

  01.10.2020Elävä arkisto
  Ruuhkavuosien keskellä Heinosen perhe pitää tiiviisti yhtä. Kymmenosainen draamakomediasarja Parasta aikaa on katsottavissa Areenassa toistaiseksi.
 • Blogisti Pekka Laine ohjelmassa Parasta aikaa

  Parasta aikaa: Isien musiikkia

  10.11.20151Musiikki
  Faijani oli musamiehiä, vaikkei soittaja tahi muuten alan ammattilainen ollutkaan. Koska itselläni on pienestä asti ollut sama vaiva, musiikki vaikutti monella tapaa meidän tapaamme olla isä ja poika.
 • J. Karjalainen

  Parasta aikaa: Stindebinde

  13.10.20156Musiikki
  Stindebinde sai minussa aikaan kevyen luokan sekoamisen. Pelkistäminen on pelottavaa ja vaativaa. Miten olla yksinkertainen olematta yksinkertainen? Karjalais-Jukka on tässä leikissä zen-mestari vai pitäisikö sanoa lännensankari, kirjoittaa Pekka Laine.
 • Rodrigo Amarante

  Parasta aikaa: Tunnari taivaasta

  14.09.20151Musiikki
  Paras tunne musiikin ystävän elämässä on se, kun rakastuu. Polvien notkahdusta ja pääkopan hetkittäistä sumenemista ei voita mikään. Itse rakastuin viimeksi reilu viikko sitten. Palavan ja jakamattoman rakkauteni kohde on Narcos-televisiosarjan tunnusmelodia Tuyo, tunnustaa Pekka Laine.
 • Cheek esiintyi Blockfestissa 2015

  Parasta aikaa - Chekkonen

  07.09.20152Musiikki
  Kaukana ja lähellä. Bilettäjä ja pohdiskelija. Bling bling ja hyväntekijä. Vakava ja itseironinen. Julkinen ja yksityinen. Kuka muu muka? Cheek.
 • Ruisrock 2014

  Parasta aikaa: Ruisrokkaa

  25.06.2015Musiikki
  Kuinka monta kertaa olet yllättänyt lapsesi maistelemasta nuoruutesi sankareita ja itsesi höristämästä korviasi jälkeläisesi valinnoille? Festivaaleista on tullut musiikista innostuvan yleisön huvipuistoja, kirjoittaa Juhani Kansi.
 • Blogisti Pekka Laine ohjelmassa Parasta aikaa

  Parasta aikaa: Kesä on musan parasta aikaa

  22.06.2015Musiikki
  Kesäisin musiikilliset antennit ovat selvästi vähemmän ruosteessa kuin muina vuodenaikoina. Ehkä valo ja harvakseltaan esiintyvä lämpö avaa aistimme ja herkistää erilaisille signaaleille, myös musiikillisille. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että täydellinen kesämusiikki voi olla hyvinkin monenlaista. Pekka Laineen kesähitti on mieltä kiihottava rokkieepos.
 • Blogisti Hanna Pakarinen ohjelmassa Parasta aikaa

  Parasta aikaa: parempi pelätä pahinta

  15.06.2015Musiikki
  Miksi karjalaista musiikkia leimaa synkkyys, kysyy Hanna Pakarinen
 • Tom Jones -keräilykortti

  Parasta aikaa: Cheers, Sir Tom Jones

  08.06.2015Musiikki
  Annos tiikerin karjuntaa, kylmiä väreitä ja kuumetta. Tom Jonesille on kehitetty Suomessa nimikkodrinkki. "Maestro itse hyväksyi juoman, nautti sen miehekkäästi, otti reseptin ja tarjosi Helsingin keikkansa jälkeen eliksiiriä seurueelleen vuoden 1995 jääkiekon MM-huumassa", muistelee baarimestari Juhani Kansi.
 • Boligisti Aino Venna ohjelmassa Parasta aikaa

  Parasta aikaa: Hymyile

  02.06.2015Musiikki
  Aino Vennan kesäkuun blogi pohtii, mistä hymyilemisessä on kysymys ja miksi siihen kannustetaan.
 • Perrti Kurikan Nimipäivät Eurovision laulukilpailussa 2015

  Parasta aikaa: Euroviisut - tarua vai totta?

  25.05.2015Musiikki
  PKN oli aidosti erilainen keskellä erilaisuutta simuloivaa kabareeta. Jotakin tällaista tarkoittaa englannin termi ”reality check”. Viisujen voittokulku perustuu sille, että yhteys Houstoniin pätkii pahasti. Viestit maailmasta häiritsevät tunnelmaa, kirjoittaa radioblogisti Pekka Laine.
 • Blogisti Juhani Kansi ohjelmassa Parasta aikaa

  Lohtubiisejä

  11.05.2015Musiikki
  Herkut ovat hyviä lohduttajia, mutta kyllä me lauluihinkin tunteemme osaamme kirjoittaa. Lohtubiisit ovat tärkeitä arjen ja kriisien auttajia. Kun sanat eivät löydy ja puhe ei luista, musiikki auttaa. Mitkä ovat sinun lohtubiisejäsi? Blogistina Juhani Kansi.
 • Boligisti Aino Venna ohjelmassa Parasta aikaa

  Kevät, Martat ja siivousmusiikki

  04.05.20151Musiikki
  Meidän kaikkien onneksi Martat ovat keränneet vuosikymmeniä kartutettua viisauttaan kirjoihin ja kansiin sekä internettiin siivouksesta vähemmän innostuvien iloksi. Marttojen lähestymistapa talouden pitoon on rakastettava. Se on kiiretön, ekologinen ja pyrkii minimioimaan stressin. Seuraavaksi peräänkuulutankin Marttojen tekemää soittolistaa siivoamiseen!
 • J. Karjalaisen backline

  Parasta aikaa blogi: Kuinka paksu plektrasi on?

  27.04.20153Musiikki
  Soittajan tai ylevämmin muotoiltuna muusikon helmasynti on usein se, että hän pohtii paljon mieluummin soittamisen kuin musiikin mysteereitä. Jos häntä ei vahdita, hän unohtaa herkästi soittamisenkin ja alkaa puhua soittimestaan ja sen tykötarpeista ikään kuin niissä olisi perimmäinen totuus, Pekka Laine kirjoittaa.
 • Klassisen musiikin ravet Tallinnassa

  Parasta aikaa: Tallinna, laulu ja naiset

  14.04.2015Musiikki
  "Vaikka rockfestivaalin aloittaminen aamupäivällä on kuin pyytäisi lasillisen maitoa CBGB's -klubilla New Yorkissa kolmelta yöllä, tämä on cooleinta mitä näillä alueilla voi tapahtua." - Viron presidentti Tooomas Hendrik Ilves. Tallinn Music Weekia havainnoi Juhani Kansi.
 • Blogisti Juhani Kansi ohjelmassa Parasta aikaa

  Juhanin blogi 16.2. Lentävä kalakukko

  16.02.2015Musiikki
  Jazz ja iskelmä: Jizz! Tuo suloinen liitto. Toisaalta yllättävä, mutta niin luonnollinen. Kiihottavia kadensseja, intohimoisia intonaatioita, vihjailevia variaatioita, salakavalia iskuja, jännittäviä sointukäännöksiä. Kaikkia näitä voi kuulla Iskelmä-Suomen klassikoilla.
 • Blogisti Pekka Laine ohjelmassa Parasta aikaa

  Pekan blogi 2.2.

  02.02.2015Musiikki
  Lisää gospelia, kiitos!
 • Blogisti Hanna Pakarinen ohjelmassa Parasta aikaa

  Hannan blogi 26.1.

  02.02.2015Musiikki
  Kenellä on oikeus ilmottaa ett mikä on sitä oikeeta musiikkia?
 • Blogisti Juhani Kansi ohjelmassa Parasta aikaa

  Juhanin blogi 19.1.

  30.01.2015Musiikki
  Mitä jos?
 • Boligisti Aino Venna ohjelmassa Parasta aikaa

  Ainon blogi 12.1.

  29.01.2015Musiikki
  Vaan miten kokee musiikin keskellä aavaa merimies?