Hyppää pääsisältöön

Projektina keho

 • Tutkittua - pukeutuminen

  12.03.20095Elämä
  Suomalaiset saavat kansana harvoin kehuja aistikkaasta pukeutumisestaan. Naiset arvostavat käytännöllisyyttä ja asiallisuutta – ja ostavat liian pieniä vaatteita. Miehet toivovat lisää seksikkyyttä. Projektina keho selvitti, kuinka Suomi pukeutuu.
 • Tutkittua - lihakset ja vatsa

  26.02.2009Terveys
  Liikaa rasvaa ja liian vähän lihaksia? Suurimmalle osalle naisista laihdutus on tuttu juttu, vyötäröllä on liikaa ja lihaksia liian vähän. Miehet ovat hieman kumppaniaan armollisempia, mutta eivät itseään kohtaan. Projektina keho selvitti, millaisilla lihaksilla Suomi seisoo.
 • Tutkittua - selluliitti

  19.02.20094Elämä
  Selluliitti. Naisten kirosana ja ikuisen sodan kohde. Vai onko? Monet naiset haistattavat selluliitille huilut. Ja miehistäkin vain alle viidennes kiusaantuu kumppaninsa rasvakertymistä. Projektina keho tutki, mitä mieltä suomalaiset ovat selluliitista.
 • Miksei naisella saa olla ryppyjä?

  13.02.20092Elämä
  ”Et ole koskaan liian nuori hoitamaan ihoasi tuotteillamme”, julistaa ryppyvoiteita markkinoiva yritys mainosmateriaalissaan. Nytpä tiedänkin, mitä hankin sukulaistytölle 6-vuotislahjaksi.
 • Tutkittua - rypyt

  12.02.2009Elämä
  Lähes puolet suomalaisista arvioi näyttävänsä ikäistään nuoremmalta, ja loput toivovat sitä. Miehiä eivät rakkaan rypyt haittaa, mutta kuinka pitkälle naiset ovat niiden silottelussa valmiita menemään? Projektina keho tutki, miten rypyt Suomessa siliävät.
 • Tutkittua - meikkaaminen

  05.02.2009Elämä
  Suomalaisnainen ehostaa itseään noin varttitunnin päivässä ja ostaa meikkejä parilla kympillä kuukaudessa. Miesten mielestä kumppanilta kuitenkin kuluu ehostukseen aikaa ja rahaa paljon enemmän. Projektina keho selvitti meikkaamisen perusteet.
 • Tutkittua - hampaat

  29.01.2009Elämä
  Hieman alle viidennes naisista ei uskalla hampaidensa vuoksi hymyillä leveästi ja lähes joka kolmas pohtii hampaidensa kemiallista valkaisua. Projektina Keho selvitti, miten suomalaiset suhtautuvat hampaisiinsa.
 • Tukka hyvin kaikki hyvin

  23.01.20096Elämä
  Hiuksilla on valtava vaikutus koko olemukseen ja niihin on kautta historian liitetty maagisia ja seksuaalisia merkityksiä. Mistä on terve tukka tehty? Miten verensokeri vaikuttaa hiuksiin?
 • Tutkittua - hiukset

  22.01.20091Elämä
  Naiset antavat omille hiuksilleen yleisarvosanan tyydyttävä. Mutta aikaa ja rahaa niihin kuluu! Miehiä puolestaan hiukset eivät pahemmin paina. Projektina keho selvitti, millainen on naisen ihannetukka ja pelottaako miehiä hiustenlähtö.
 • Tutkittua - karvat ja sheivaus

  15.01.20097Elämä
  Ripsiä lukuunottamatta suurin osa suomalaisnaisista ei karvoitustaan armahda. Mutta onko karvainen nainen miesten mielestä epämiellyttävä? Projektina keho selvitti, onko naista karvoihin katsominen.
 • Kauneus on kaikkien ja ei kenenkään ulottuvilla

  09.01.20098Elämä
  Naista on kautta aikojen arvioitu ja arvostettu ulkonäkönsä perusteella. Aiemmin viehättävä ulkomuoto tarjosi naiselle paremmat mahdollisuudet päästä hyviin naimisiin ja sitä kautta turvata toimeentulonsa. Mistä nykypäivän kasvavat kauneusvaatimukset johtuvat?
 • Tutkittua - ulkonäköpaineet

  08.01.20094Elämä
  Ulkonäköpaineet – median luomia harhakuvia, yhteisön painostusta vai korvien välinen asia? Mihin miehet kiinnittävät ulkonäössä huomiota? Projektina keho selvitti, mistä ovat ulkonäkö ja ihanteet tehty.
 • Olet sitä, miltä näytät?

  08.01.2009Elämä
  Elämme järkyttävän ulkonäkökeskeistä aikaa, pohtii Projektina keho -sarjan juontaja Outi Reinola. Ulkonäköpaineet ovat Outin mukaan useimmilla korvien välissä, sillä muut näkevät sinusta koko persoonan vyötärömakkaroiden sijaan.
 • Oletko sitä, miltä näytät, juontaja Outi Reinola?

  08.01.2009Elämä
  Elämme järkyttävän ulkonäkökeskeistä aikaa, pohtii Projektina keho -sarjan juontaja Outi Reinola. Ulkonäköpaineet ovat Outin mukaan useimmilla korvien välissä, sillä muut näkevät sinusta koko persoonan vyötärömakkaroiden sijaan.
 • Projektina keho

  16.12.2008Elämä
  Suomalaisnaiset käyttävät yhä enemmän aikaa ja rahaa ulkonäkönsä vaalimiseen ja kohentamiseen. Projektina keho -sarjassa toimittaja Outi Reinola johdattelee katsojat sotaan, jossa aseina ovat harjat, ampullit ja voiteet.