Hyppää pääsisältöön

Pullopostia lapsuudesta - 10.3.2015 - Jakso 4

 • Pia-Sofia Viik Syväsenvaaralla

  Pullopostia lapsuudesta: Keskustelua 4. jakson teemoista

  10.03.20151Dokumentit
  Täällä voit jatkaa tiistaina 10.3. chatissa käytyä keskustelua Pullopostia lapsuudesta -sarjan neljännen jakson herättämistä tunteista ja ajatuksista. Täällä voit lukea myös käydyn chat-keskustelun. Sarja jatkuu 17.3. viidennellä jaksolla, jolloin vuorossa Jussin jakso.
 • Kuningatar Alkoholi

  Kuningatar Alkoholin sarjakuva: Toivo

  06.03.2015Dokumentit
  Pullopostia lapsuudesta -teemaan liittyvä sarjakuva. Sarjakuvapiirtäjä Kuningatar Alkoholi on 22-vuotias opiskelija, jonka sarjakuvablogi Mitä nyt taas - alkoholistien aikuisen lapsen tarinoita käsittelee piirtäjän omaa elämää alkoholistiperheen lapsena.
 • Pia-Sofia Viik Syväsenvaaralla

  Pullopostia lapsuudesta: ”Musta ei ikinä tuu samanlaista kun äiti”

  06.03.20151Dokumentit
  Pia-Sofia Viik, 36, on puskenut elämässään jokaisen tielle asetetun esteen ja ennakkoluulon läpi. Oma perhe, ammattiin kouluttautuminen ja arkiset rutiinit ovat nyt parasta, mitä elämässä on. Lapsuudessa asiat olivat toisin. Alkoholistiäidin kanssa ei voinut luottaa mihinkään muuhun kuin siihen, että jääkaapissa möllöttää varmasti omenaviinipullo. Pullopostia lapsuudesta 10.3. klo 20 Yle TV1 ja Yle Areena.
 • Minnesota-hoitomallin tunnekartta, kuvattu Rehapissa vuonna 2014

  Miten vanhempasi juominen on vaikuttanut omiin valintoihisi - näin lukijat vastasivat

  06.03.20152Dokumentit
  Omien elämänvalintojen edessä alkoholistin aikuista lasta ohjaa usein pelko. Pelko, että toistaa vanhempien virheet eikä itse sitä huomaa - tai että itse käyttäytyy samalla tavalla kuin isä tai äiti.

Kuuluu sarjaan