Hyppää pääsisältöön

Pullopostia lapsuudesta - 24.2.2015 - Jakso 2

 • Heidi Lindqvist puistossa, PK, hymyillen

  Pullopostia lapsuudesta: Keskustelua 2. jakson teemoista

  24.02.201512Dokumentit
  Täällä voit jatkaa chatissa 24.2. käytyä keskustelua Pullopostia lapsuudesta -sarjan toisen jakson herättämistä tunteista ja ajatuksista.
 • Minnesota-hoitomallin tunnekartta, kuvattu Rehapissa vuonna 2014

  Ajatteletko, että pystyt toiminnallasi raitistamaan vanhempasi - näin lukijat vastasivat

  23.02.2015Dokumentit
  "Jos olen kiltti ja jos teen kaiken oikein, niin ehkä vanhempani lopettaa juomisen" on monelle tuttu ajatus lapsuudesta. Opitun kiltteyden ja omien tunteiden huomioimatta jättämisen kaverina viihtyy hyvin pettymys. Kiltteyden ja pettymyksen yhdistelmästä syntyy taas viha, jota moni meistä pitää yhä aikuisuudessa sisällään.
 • Sarjakuva jakso 2 kuva 1

  Kuningatar Alkoholin sarjakuva: Pakkomielle

  20.02.2015Dokumentit
  Pullopostia lapsuudesta -teemaan liittyvä sarjakuva. Sarjakuvapiirtäjä Kuningatar Alkoholi on 22-vuotias opiskelija, jonka sarjakuvablogi Mitä nyt taas - alkoholistien aikuisen lapsen tarinoita käsittelee piirtäjän omaa elämää alkoholistiperheen lapsena.
 • Heidi Lindqvist puistossa, LK

  Pullopostia lapsuudesta: "Älä puhu, älä tunne, älä luota"

  20.02.201517Dokumentit
  Alkoholisti-isän kanssa elämisen trauma vaikuttaa vielä aikuisenakin. Heidi Lindqvist, 38 , tekee tietoista selviytymistyötä elämässään päivittäin. Ihana puoliso ja lapsi sekä rauhallinen koti auttavat, mutta ristiriita ulkoisen ja sisäisen tunnemaailman välillä on suuri. Miten oma elämä voi olla onnellista, jos sisällä tuntuu paskalta? Pullopostia lapsuudesta 24.2. klo 20, Yle TV1 ja Yle Areena.

Kuuluu sarjaan