Hyppää pääsisältöön

Punk-laulaja Kathleen Hanna - 8.3.2015

 • Kuvia Teeman musiikkidokumenttiohjelmistosta syksyllä 2016.

  Nat King Colesta Nasiin: Teeman musiikkidokumentit syksyllä 2016

  08.09.20163Yle Teema
  Syksyn musiikkidokumenteissa perehdytään mustan musiikin historiaan, Oxygènellä hapetettuna. Syksyn suuri teema on mustan amerikkalaisen musiikin historia bluesista hip hopiin. Kaari ulottuu Billie Holidaysta, Nat King Colesta, B.B. Kingistä ja Mavis Staplesista James Browniin, Michael Jacksoniin ja Nasiin.
 • Punk-laulaja Kathleen Hanna.

  Vallankumous tyttötyylillä nyt!

  06.03.20154Musiikki
  Yle Teema esittää dokumenttielokuvan Punk-laulaja Kathleen Hanna. Dokumentti kertoo paitsi Bikini Kill-, Le Tigre- ja The Julie Ruin -yhtyeistä tunnetun Hannan oman tarinan myös tarinan riot grrrl -liikkeestä. Mutta mitä oli riot grrrl, ja miksi se on yksi 1990-luvun tärkeimmistä musiikillisista liikkeistä?
 • Punk-laulaja Kathleen Hanna.

  Punk-laulaja Kathleen Hanna

  24.02.20151Yle Teema
  Bikini Killin ja Le Tigren laulusolisti Kathleen Hanna oli riot grrrl -liikkeen räiskyvä, peloton ja äänekäs keulakuva. Feministinen punk-ikoni sulki suunsa vuonna 2005. Dokumenttielokuva kertoo Hannan tarinan ja syyn vaikenemiseen. Mukana runsaasti arkistojen aarteita, värikästä kulttuurihistoriaa sekä Hannan ja läheisten perusteellisia haastatteluja.
 • 20 Feet from Stardom, 2013.

  Kevään rockdokumentit Teemalla

  19.12.20145Yle Teema
  Teeman kevään rockdokumenteissa pääsevät ääneen muun muassa Alice Cooper, The National, Jukka Tolonen, Genesis, The Who, Pink Floyd, Kathleen Hanna, Abban Agnetha, Hugh Laurie, Jimi Hendrix, Billy Paul, punkkarit, euroviisufanit ja taustalaulajat. Sunnuntaisin kello 21, uusinnat perjantain myöhäisilloissa.