Hyppää pääsisältöön

Radioteatteri esittää: Juicen Taivaallinen Aulabaari

 • Kuvassa Juice Leskinen, Ismo Alanko ja Neumann.

  Ismo Alanko, Dingo ja Juice - Yle Puheen loppiainen on lastattu musiikkidraamoilla

  05.01.2021Yle Puhe
  Yle Puhe tarjoaa loppiaisena suosittuja radio-ohjelmia ja podcasteja kuuntelumaratonina aamukuudesta puoleenyöhön. Luvassa musiikkidraamat Ismo Alangosta, Dingosta ja Juice Leskisestä.
 • Kuvass Juice, Kikka, Nipa Neumann ja Gösta Sundkvist.

  Dingo, Kikka, Gösta ja Juice laulavat jälleen – Suomen musiikkihistoria herää uudelleenjulkaisuina henkiin Yle Areenassa

  15.12.2020Draama
  Kaikki huutaa Dingo!, Kikka - tarina tähdestä, Itkisitkö onnesta? Tarina Gösta Sundqvistista ja Juicen Taivaallinen Aulabaari kuunneltavissa Yle Areenassa!
 • Viidestoista yö ja artistit

  Huippuartistit toivat Juicen 2010-luvulle

  05.07.20164Ohjelmavinkit
  Kuusi suomalaisartistia on päivittänyt Juice Leskisen legendaarisen Viidestoista yö -biisin. Uudesta versiosta syntyi myös video, joka julkaistiin Yle Areenassa ja YleX:llä maanantaina 4.7. osana Yle Areenan Juice-heinäkuuta.
 • käsikirjoittaja Antti Heikkinen ja ohjaaja Ola Tuominen

  Juice-kuunnelmasarjan käsikirjoittaja Antti Heikkinen: Se elää. Eläköön!

  23.06.2016Draama
  "Kyllä minä ihan tosissani vannoin, että ei enää ikinä. Ei enää ikinä mitään Juice Leskiseen liittyvää. Tämä vannonta tapahtui loppusyksystä 2014, oikeastaan ennemminkin alkutalvesta. Juice Leskisestä kirjoittamani elämäkerta Risainen elämä oli nähnyt juuri päivänvalon ja olin puhunut Leskisestä, hänen tekosistaan sekä niiden pohjalta naputtamastani kirjasta känsä kielessä. Ennen sitä Leskinen oli majaillut taloutemme ylimääräisenä asukkaana siksi pitkään, että välillä tunsin selkäni takana Dunhillin tuoksun ja olin kuulevinani vinolla virneellä lausuttuja nokkavia kommentteja. Kirjasavotan valmistuttua halusin mennä eteenpäin ja heittää jäähyväiset kaikenlaiselle juiceilulle. No ei siinä, eteenpäin meninkin kyllä. Jäähyväiset vain jäivät heittämättä, koska Yleisradio heitti eteeni mielenkiintoisen ehdotuksen kuunnelmasarjasta. Tai oikeastaan parikymmentäosaisesta radiomusikaalista, miten vain."
 • Juice- pop up -kanava.

  Juice on heinäkuun tähti Ylellä

  09.06.20169Ohjelmavinkit
  Yle herättää henkiin suomirockin suurmiehen Juice Leskisen ohjelmistossaan heinäkuussa. Yle Areenaan avautui 4.7. Juice- pop up -kanava, joka tarjoilee kuukauden ajan kootusti sisältöä Juicesta. Samana päivänä Yle Radio Suomessa starttasi Radioteatterin 20-osainen uutuusohjelma Juicen Taivaallinen Aulabaari.