Hyppää pääsisältöön

Rauhassa - Maija Vilkkumaa - 28.9.2015

Ohjelma Areenassa

 • Maija Vilkkumaa Rauhassa-sarjassa.

  "Kaikki murheet poistaa kunnon rock'n'roll-show" – Maija Vilkkumaa nousi sukupolvensa lauluntekijöiden suunnannäyttäjäksi

  08.03.2019Elävä arkisto
  Laulaja-lauluntekijä Maija Vilkkumaa on kuulunut suomalaisen populaarikulttuurin vakionimiin jo 1990-luvulta lähtien. Hänen musiikkitaipaleensa on sisältänyt ikivihreitä hittejä, täysiä keikkasaleja ja lukuisia listaykkösiä. Myöhemmällä urallaan Maija Vilkkumaa on myös sanoittanut kappaleita muille artisteille ja toiminut kirjoittajana. Elävä arkisto keräsi yhteen Vilkkumaan haastatteluita, live-esiintymisiä ja musiikkivideoita vuosien varrelta.
 • Maija Vilkkumaa Rauhassa-sarjassa

  Rauhassa - Maija Vilkkumaa

  24.09.2015Musiikki
  Koko ohjelma on katsottavissa verkossa (ensiesitys: Yle TV2 28.9.2015). Muista verkkoekstrat: mm. TV:ssa esittämättömiä biisejä, Maijan syväluotaava haastattelu, laulajan taustoitus jokaiseen ohjelmassa esitettävään biisiin, valokuvat sekä bändin kitaristi Mikko Kososen soittokaluston esittely.
 • Tomas Niemistö Rauhassa-sarjan kuvauksissa

  Pelit ja vehkeet

  21.08.20152Musiikki
  Millaisilla soittimilla ja laitteilla Rauhassa-sarjassa esiintyvät kitaristit soittavat? Pelit ja vehkeet käy läpi kuuden Rauhassa-kitaristin soittokaluston. Videoilla esiintyvät kitaristit ovat Riku Karvonen (Jenni Vartiainen), Jori Hulkkonen (Sound Explosion Band), Skele (Egotrippi), Artturi Taira (Pariisin Kevät), Mikko Kosonen (Maija Vilkkumaa) sekä Tomas Niemistö (Robin). Katso kaikki videot täältä.

Kuuluu sarjaan