Hyppää pääsisältöön

Ruoka-Suomi (TV)

 • Omalta pihalta poimittuja

  Ruoka-Suomen kuvakisa on ratkennut

  26.05.2015Kulttuuri
  Ruoka-Suomen kuvakisaan oli määritelty ilkeänhankala rajaus, kun kysymys oli ruokakuvakisasta: ruokakuva jossa ei saa olla valmista annosta!
 • Muusikko Samae Koskinen fenkoli päänpäällä

  Ota ruokakuva ilman ruoka-annosta ja osallistu #ruokasuomi -valokuvakilpailuun

  03.04.20151Kulttuuri
  Verkossa on noin muutama miljardi ruokakuvaa ja niiden kaverit: toinen toistaan hienompia annoksia ja lautasasetelmia ravintoloissa, keittiössä, ruokasalissa, piknikillä, grillin ääressä, veneessä tai vaikka kuumailmapallossa.
 • Isovatsainen poika akupunktiohoidossa

  Jos sä Jaska syöt liikaa makkaraa, sä kuolet

  30.03.20157Kulttuuri
  Joskus kauan kauan sitten kaukaisessa Suomessa syötiin sitä mitä oli saatavilla. Kulloisenkin dieetin määritteli joko pyyntionni tai halla. Elämä ja nälkä kulkivat käsi kädessä. Kunnes kansakunta vaurastui ja iski multaiset kyntensä voihin, läskiin, makeaan, kermaan ja kampaviineriin.
 • Samae Koskinen ottaa tomaatteja jääkaapista

  Kun kokit ovat jumalia

  27.03.2015Kulttuuri
  Suuren suomalaisen päivälehden satunnaisesti valitun maanantain televisiosivujen ohjelmatiedoista pystyy laskemaan 29 ruoka-aiheista televisio-ohjelmaa. Siis yhtenä päivänä.
 • Muusikko Samae Koskinen

  Parasta kohderyhmää

  25.03.2015Kulttuuri
  Tuskin mitään tuotetta maailmassa lähdetään tekemään ilman segmentointia, kohderyhmäajattelua tai tarkkoja tutkimuksia asiakkuuksista, oli kyse sitten autoista, suklaapatukoista tai kevytlevitteistä.
 • Muusikko Samae Koskinen

  Samaen keittiössä

  25.03.20151Kulttuuri
  Jostain elämän oudosta oikusta muusikko Samae Koskinen huomasi eräänä kauniina päivänä olevansa ruokaohjelman juontaja. Ei sellaisen ruokaohjelman, jossa tehdään hienoja ruokia, tai jossa keittiö on kokkien kilparata. Ruoka-Suomen juontajana Koskinen joutui kohtaamaan lähes koko ruokailevan Suomen historian ja kattauksen kaikilla mahdollisilla tasoilla.
 • Samae Koskinen

  Ruoka-Suomi

  29.01.20157Yle Teema
  Ruoka-Suomi on 7-osainen sarja, jossa keittiö ei ole kilparata, vaikka ruokaa toki välillä laitetaan. Se kertoo ruoan, ruokailun ja ravinnon historiasta Suomessa.