Hyppää pääsisältöön

Sekasin

Ohjelma Areenassa

 • Pimeä tie kuunvalossa.

  Rakel & Kasper

  07.11.2018Sekasin
  Keskiluokkaisen perheen tytär pääsi aikuisena takaisin kiinni elämään ja yhteiskuntaan, mutta tie oli pitkä ja kivinen. Sen jälkeen alkoi pelko oman lapsen syrjäytymisestä. Rakel ja Kasper kertovat tarinansa omista näkökulmistaan.
 • Jani Salmela istuu portailla.

  Pohjoisen pojat

  04.11.2018Sekasin
  Inarissa on talvi, ja kinokset alkaa olemaan jo metrin korkuisia. Nuori pojanalku kahlaa hangessa ja luukuttaa täysiä 8 Mile -leffasta tuttua Eminemin Lose Yourself -biisiä vanhalla Motorola-puhelimella.
 • Yle Podcast.

  Lastenkotilapsia

  02.11.2018Sekasin
  Lastenkotilapsia on neliosainen podcast-sarja. Kokemuksensa kertoo neljä kolmekymppistä aikuista, joiden lapsuus on ollut yhtä helvettiä. Sarjassa henkilöt muistelevat kipeää lapsuuttaan, nuoruutta sekä miettivät miten se on vaikuttanut nykyisyyteen.
 • Viki, 34

  Nuoruudesta selviytynyt: Viki, 34

  01.11.2018Sekasin
  Meillä oli ihan normi perhe. Kai me oltiin myös jollain tavalla outoja. Vanhemmat oli yhdessä vaan lasten takia. Mä en koskaan nähnyt niiden välillä mitään hellyyden osoituksia. En ymmärtänyt, miksi toisten vanhemmat diggas toisistaan.
 • Ake, 25

  Nuori selviytyjä: Ake, 25

  01.11.2018Sekasin
  Mulla oli kavereita, ja koulussa meni ihan hyvin, mutta sitten viidennelle me muutettiin isosta kaupungista maalle, äidin kotiseudulle. Mä en sopeutunut sinne lainkaan ja mua alettiin heti kiusaamaan. Sitä kesti koko yläasteen loppuun.
 • Niksu, 24

  Nuori selviytyjä: Niksu, 24

  01.11.2018Sekasin
  Lapsuus oli kivaa, aika paljolti tykkäsin urheilla ja silleen. Oon pienestä asti ollut ujo, enkä mitenkään kauhean hyvä sosiaalisissa tilanteissa.
 • Jose, 21

  Nuori selviytyjä: Jose, 21

  01.11.2018Sekasin
  Oon elänyt perheessä, missä ei ole tavallaan koskaan ollut sitä vanhempien keskinäistä rakkautta. Ne erosi vihdoin, kun mä täytin 18. Onneksi se on ohi.
 • Santtu, 24

  Nuori selviytyjä: Santtu, 24

  01.11.2018Sekasin
  Asuin hyvin pienessä kylässä. Kasvoin aika yksinäisenä, koska ei siellä pikkukylällä ollu ketään. Ne harvat asui niin kaukana, ettei ollut mahdollisuutta vain kävellä kaverin luo. Koulussa näin toki ihmisiä, muuten olin itsekseni.
 • emppu

  Nuori selviytyjä: Emppu, 21

  01.11.2018Sekasin
  Mun lapsuus oli aika suojattua ala-asteella. Niin sanotuilta elämän realiteeteilta suojeltiin paljon. Yläasteella alkoi nukkuminen ja kodissa makaaminen kiinnostamaan vähän enemmän. Mun kaksosveli lopetti koulun kasiluokalla.
 • Kurre, 41

  Nuoruudesta selviytynyt: Kurre, 41

  01.11.2018Sekasin
  Lapsuus oli, ainakin siihen 8-vuotiaaseen, ihan normaali. Viimeinen niitti oli se, kun mutsi tuli himaan iltaduunista. Faija olikin lähtenyt ryyppäämään ja äiti löysi lapset täydestä ammeesta kahdestaan. Oltiin varmaan jotain kaksi ja neljä.
 • UPplus: Uusi Päivä oli sekasin

  02.06.2016Uusi päivä
  Uusi Päivä oli sekasin. Järjestimme torstaina 26.5. UP:n studiossa livelähetyksen, jolla osallistuimme Yleisradion Sekasin-kampanjaan. Kampanjan teemana oli nuorten mielenterveys. Jos illan lähetys meni sinulta ohi, voit nyt katsoa parhaat palat.
 • Tuija Kekkonen

  "Ethän sinä voi olla masentunut" – Tällaisia lausahduksia mielenterveyskuntoutujat joutuvat kuuntelemaan

  18.05.2016Sekasin
  Lahden Klubitalolta lähtenyt kampanja taistelee ennakkoluuloja ja häpeää vastaan – mm. selfieillä.
 • Anna Böhm ja Fanni-Laura Patanen

  Anna Böhm loi roolihahmon, jonka taustalla on otteita Fanni-Laura Patasen elämästä

  16.05.20161Sekasin
  Anna Böhm ja Fanni-Laura Patanen tapasivat Kellokosken sairaalassa Sekasin-sarjan kuvauksissa. Annalla oli sarjassa rooli masentuneena Lumikkina ja Fanni-Lauralla takataskussaan elämä, josta Lumikin tarina oli ammennettu.
 • Sinäkin tunnet hänet – Näin yleisiä mielenterveyden ongelmat ovat

  16.05.2016Sekasin
 • Anssi Niemi ja Elias Westerberg

  Elias Westerberg ja Anssi Niemi kokeilivat, millaista on asua suljetulla osastolla

  16.05.20161Sekasin
  Elias Westerberg ja Anssi Niemi antoivat noin kuukauden ajan kaiken itsestään roolihahmoilleen Papillonille ja Hydelle. Vaikka projekti oli rankka, ei kumpikaan miehistä myönnä olevansa enempää sekasin kuin aiemminkaan.
 • Draamasarja Sekasin ja sen näyttelijät.

  Kotimainen uutuusdraama Sekasin netissä ja Yle TV2:ssa toukokuussa

  25.04.201621Ohjelmat
  Palkitun #Lovemilla-sarjan tekijöiden uusin taidonnäyte Sekasin sijoittuu psykiatrisen sairaalan suljetulle osastolle, jossa sarjan nuoret päähenkilöt ovat hoidettavina. Mustan huumorin värittämä sarja julkaistaan kokonaisuudessaan Yle Areenassa ja YouTubessa 14.5. klo 20, Yle TV2:ssa se esitetään 23.5.–26.5. klo 20.30.