Hyppää pääsisältöön

Strada - 27.2.2015

Ohjelma Areenassa

Tätä jaksoa ei valitettavaksi ole saatavilla toistettavaksi. Alla on kuitenkin sarjan viimeisin jakso.
 • eri maiden musiikkia

  Voivatko suomalaiset valkonaamat soittaa uskottavasti muiden maiden musiikkia? Kuuntele ja arvioi itse!

  27.02.20151Kulttuuri
  Miksi suomalaisen muusikon pitäisi soittaa juuri suomalaista musiikkia? Ei pidäkään, esimerkiksi Shava ja Tuomas Logrén yhdistelevät suomalaisuutta muiden maiden perinnemusiikkiin kiinnostavasti. Toimiiko suomibhangra tai suomalaisen kansanmusiikin ja bluegrassin liitto? Kuuntele ja arvioi itse!
 • Joonatan haastattelee Meeri Koutaniemeä

  Meeri Koutaniemi kuvaa vaginasi

  27.02.20155Kulttuuri
  Mitkä kaksi asiaa kiehtovat kutakuinkin kaikkia ihmisiä jossain vaiheessa elämää? Seksi ja avaruus. Vaikka eläisi kuinka vanhaksi, molemmat asiat jäävät ainakin osittain mysteereiksi jokaiselle ihmiselle. Mutta Heurekassa on mahdollisuus tutustua aiheisiin 11 Kollektiivin ja LongPlayn tapahtumassa. Ja Joonatanhan tutustui...
 • Roy Andersson ja Marjut Tervola torikahveilla

  Kumpi on melankolisempi - ruotsalainen vai suomalainen, Roy Andersson?

  27.02.2015Kulttuuri
  Ruotsalainen ohjaaja Roy Andersson muistetaan Arlan jugurttimainoksista, sekä elokuvistaan, joissa on kalpeita, epätietoisia ja masentuneita ihmisiä. Nyt Anderssonilta on ilmestynyt uusi elokuva, jossa on jälleen kalpeita, epätietoisia ja masentuneita ihmisiä. Mutta eiväthän ruotsalaiset ole masentuneita ja epätietoisia!
 • Satu Silvo tuhkaristi otsassaan, Via Crucis harjoituksessa.

  Satu Silvo sai tuhkaristin otsaansa

  27.02.20151Kulttuuri
  Helsingissä järjestettävä Via Crucis eli Ristin Tie –näytelmä viettää tänä pääsiäisenä 20-vuotisjuhliaan. Parhaimmillaan 20 000 katsojaa kaupungin kaduille keräävä kärsimysnäytelmä on Suomen suurin yksittäinen teatteriesitys. Samaan aikaan kirkon jäsenmäärä laskee, eikä sunnuntain jumalanpalveluksissa varsinaisesti ole tungosta. Miksi Ristin Tie pitää silti pintansa?
 • Minä olen Charlie - näyttelyn pilapiirustuksia

  Terroripelko selätti sananvapausnäyttelyn Helsingissä

  26.02.20155Kulttuuri
  Vuokranantajana toimiva Ilmarinen hyllytti Kirjasto 10:n sananvapausnäyttelyn. Minä olen Charlie -näyttely purettiin jo toistamiseen alas. Osallistu Stradan keskusteluun, onko ilmassa jo liikaa pelkoa pilapiirroksia kohtaan.

Kuuluu sarjaan