Hyppää pääsisältöön

Syke

 • Syke-sarjan Lenita (Lena Meriläinen), Marleena (Tiina Lymi), Iiris (Iina Kuustonen) ja Ilmari (Matti Ristinen).

  Aito ja alkuperäinen Syke on Areenassa!

  14.11.2018Ohjelmavinkit
  Syke on ollut kautta aikain yksi parhaista ja menestyneimmistä sarjoista Areenassa. Suosikkidraamaa tehtiin Ylellä neljä tuotantokautta, ja ne ovat edelleen katsottavissa Areenassa.
 • Hanna Isola etualalla, taustalla lääkärihelikopteri ja Syke-sarjan kuvaustiimiä.

  Suolia, renkaiden vaihtoa ja latinan kielioppia – tuotantokoordinaattorin arki

  31.03.2017Syke
  Mitä tuotantokoordinaattori tekee? Hanna Isomaa, Sykkeen tuotantokoordinaattori kolmannen ja neljännen tuotantokausien ajalta kertoo, millaista hänen työnsä käytännössä oli.
 • Piirretty sairaanhoitaja.

  Kipusisko: Hyvä kuolema kaikille

  14.03.20174Syke
  Kipusisko puhuu eutanasian puolesta, mutta pystyy nimeämään muutaman tahon, joiden ei halua toteuttavan eutanasiaa. Sykkeen oma myyrä oikeasta sairaalamaailmasta kirjoittaa viimeistä kertaa ja nyt tunteita herättävästä aiheesta. Lue kaikki Kipusiskon jutut.
 • Terhi Alanko istuu vihreällä sohvalla.

  Kynästä traumapolille – miten käsikirjoitetaan Sykettä

  15.02.20177Syke
  Syke-sarjan tarinat ovat elämänmakuisia kertomuksia ihmiskohtaloista. Sarjan neljännen kauden pääkäsikirjoittaja Terhi Arola kertoo, kuinka tarinat syntyvät.
 • Piirretty sairaanhoitaja.

  Kipusisko: Älä tule, paha sote

  13.02.2017Syke
  "Tiedätkö, mistä sote- ja maakuntauudistuksessa on kysymys? Minä en." Kipusisko, Sykkeen oma myyrä palaa neljännelle kaudelle oikeasta sairaalamaailmasta ja kirjoittaa Sykkeen verkkoon joka toinen viikko. Lue kaikki Kipusiskon jutut >>
 • Syke-sairaalasarjan hoitohuone ja henkilökuntaa.

  4+1 väitettä sairaanhoitajista

  02.02.20171Syke
  Kuinka todenmukaista sairaanhoitajan työ ja työelämä on verrattuna Sykkeen sairaanhoitajien elämään? Väitteisiin vastaa terveydenhoitaja Heli Sipilä.
 • Sairaalasarjan henkilöt istuvat vastaanottotiskin takana.

  Sykkeen miljoona katsojaa ei voi olla väärässä!

  31.01.20177Syke
  Syke on saanut miljoonayleisön! Ohjelma on kuukauden elinkaarensa aikana kiivennyt yhdeksi Yle Areenan katsotuimmista sisällöistä.
 • Piirretty sairaanhoitaja.

  Kipusisko: Ammatti ei suojele

  27.01.2017Syke
  ''Potilaat saavat sokeroidut jogurttinsa, vaikka ne olisivat hoitajan mielestä myrkkyä.'' Onko terveydenhuoltoalalla työskentelevän vapaa-aika opitun mukaista? Kipusisko, Sykkeen oma myyrä on palannut neljännelle kaudelle oikeasta sairaalamaailmasta ja kirjoittaa Sykkeen verkkoon joka toinen viikko. Lue kaikki Kipusiskon jutut >>
 • Sairaalasarjan henkilökunta vastaanottotiskin ympärillä.

  Syke oppivälineenä suomalaiseen terveydenhoitokulttuuriin

  18.01.2017Syke
  Mitä hyötyä suomalaisesta SYKE-sairaalasarjasta on Irakista saapuneelle lääkärille? Ali Ghazi Al Rubayen mukaan se on ainakin hyödyllistä kielen, sekä kulttuurin opettelun kannalta – ja tietenkin valtavan viihdyttävää.
 • Piirretty sairaanhoitaja.

  Kipusisko: Kuka määrää ketä?

  13.01.20172Syke
  ''Jos hoitaja sooloilee ja nakertaa lääkärin määräyksiä turhan näkyvästi, satikuti tulee osastonhoitajalta tai ylihoitajalta.'' Kipusisko, Sykkeen oma myyrä palaa neljännelle kaudelle oikeasta sairaalamaailmasta ja kirjoittaa Sykkeen verkkoon joka toinen viikko. Lue kaikki Kipusiskon jutut >>
 • Iina Kuustonen roolissaan Syke-sarjassa, päälle liitetty tekstiä.

  Intohimona faniryhmän ylläpito

  04.01.2017Syke
  Sykkeen superfaniksi tunnustautuva Jonne Komulainen kertoo ihastuneensa sarjan realismiin ja juonenkäänteisiin, jotka jaksavat kerta toisensa jälkeen yllättää.
 • Ensihoitolääkäri Maria Kaista Meilahden sairaalan katolla.

  Minä, ensihoitolääkäri

  02.01.2017Syke
  Kun ihmisen terveys äkisti järkkyy, lähtee vaikeimmin sairastuneiden ja loukkaantuneiden luokse ensihoitajien lisäksi lääkäriyksikkö, Suomessa joko autolla tai helikopterilla. Ensihoitolääkärit ovat vaikeasti vammautuneen tai äkillisesti sairastuneen potilaan ensihoidon asiantuntijoita. Maria Kaista kirjoittaa työstään ensihoitolääkärinä.
 • Marleenalla tärppää!

  Mitä tapahtui Sykkeen kolmannella tuotantokaudella?

  23.12.2016Syke
  Syke kertoo koskettavia sairaalatarinoita keskussairaalan traumaosastolta. Sarjan keskiössä ovat neljä sairaanhoitajaa, joiden värikästä elämää sarjassa seurataan. Sarjan kolmas tuotantokausi päättyi dramaattisiin tunnelmiin. Sykkeen 4. kausi Yle Areenassa 1.1.2017 alkaen!
 • Syke-sarjan näyttelijät istuvat lavan reunalla.

  7+1 asiaa, jotka olet halunnut tietää TV-sarja Sykkeestä!

  24.11.20162Syke
  Team Syke käynnisti lokakuussa kilpailun, jossa faneja pyydettiin keksimään mahdollisimman omaperäisiä kysymyksiä sarjasta ja sen tuotannosta. Kiinnostavimpien kysymysten esittäjät palkittiin ainutlaatuisella illalla Sykkeen fanitapahtumassa Ylen Isolla Pajalla.
 • Krista Putkonen-Örn poseeraa kahden fanin kanssa Syke-fanitilaisuudessa.

  Syke-fanitilaisuuden tunteikas ilta

  22.11.2016Syke
  Sykkeen huikealle neljännelle tuotantokaudelle kurkistettiin maanantaina 21.11. pidetyssä fanitilaisuudessa katsomalla sen kaksi ensimmäistä jaksoa. Uusi tuotantokausi tulossa Yle Areenaan tammikuussa 2017.
 • Jarkko eli Lauri Tilkanen

  Kilpailu Jarkko Venton muistolle on ratkennut

  15.11.20162Syke
  Sykkeen traumapolin pidetty ensihoitaja Jarkko Vento menehtyi putoamisonnettomuudessa saamiinsa vammoihin. Jarkolle kerättiin kilpailulla muistokirjoituksia ja voittaja on nyt löytynyt!
 • Syke

  Miljoonayleisöjä tavoittanut Syke etenee 4. kaudelle!

  15.11.201610Syke
  Sairaalasarja Syke on noussut yhdeksi Suomen rakastetuimmista draamasarjoista kautta aikain. Neljännen kauden jaksot Yle Areenassa 1.1.2017.
 • Juha-Tapio Arola pitää tippapussia ensihoitajan roolissa.

  Artturi Laine, ensihoitaja

  14.11.2016Syke
  ARTTURI LAINE, 35 (Juha-Tapio Arola), on kokenut ensihoitaja, jolla on pilkettä silmäkulmassa.
 • Syke-sairaalasarjan lääkärimies, tuijottaa alakulmaan.

  Kuinka vaikeaa on pitää pokka Holopaisen töksäytellessä asioita, Jarkko Niemi?

  10.11.20161Syke
  Yhdeksäsluokkalainen Adalmiina Hovinen Vihtavuoren ylä-asteelta suoritti marraskuussa TET-harjoittelun tuotantoyhtiö Yellow Film & TV:ssä. Sykkeen superfanina Adalmiinalle annettiin tehtäväksi – mitäpä muutakaan – kuin haastatella sarjassa Holopaista näyttelevää Jarkko Niemeä.
 • Sykkeen tähtinäyttelijät: Leena Pöysti, Iina Kuustonen ja Lena Meriläinen.

  Polttaako mieltäsi Syke-sarjaan liittyvä kysymys?

  21.10.2016Syke
  Pyysimme innokkaimpia faneja lähettämään kysymyksiä Sykkeestä. Kilpailun kautta 60 fania voittivat paikan Sykkeen fanitapahtumaan 21.11.2016. Kysymyksiä tuli lähes 500, ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.