Hyppää pääsisältöön

Teiniäidit

 • Teiniäidit-sarjan kolmas tuotantokausi

  Teiniäidit – kolmas kausi

  26.11.2014Elävä arkisto
  Suosittu Teiniäidit-sarja esitteli kolmannella kaudellaan vuonna 2014 neljä uutta teiniäitiä, sekä yhden teini-isän. Vuoden aikana seurattiin 19-vuotiaiden joensuulaisten Jussin ja Lauran, 18-vuotiaan alajärveläisen Elinan, 19-vuotiaan nurmijärveläisen Nean ja 19-vuotiaan joensuulaisen Emilian elämää nuorina vanhempina. Kauden aikana kaksi äideistä alkoi odottaa seuraavaa lastaan.
 • Teini-isä Jussi

  "Teini-isiä ei ole olemassakaan"...

  03.10.2014Yle TV2
  Blogin kirjoittaja on Yle TV2:n Teiniäidit-sarjaan kolmannella kaudella liittyvä, 17-vuotiaana teini-isäksi tullut Jussi. Tän tyylinen mielikuva oli valloillaan sillon, kun Laura ekaa kertaa tuli raskaaksi ja selasin ympäri nettiä asiaa teinivanhemmista ja -isistä. Vähintäänkin oli niin, että isä poistuu kuvioista siinä vaiheessa, kun testi näyttää kahta viivaa.
 • Elina sai tyttärensä Vanessan 17-vuotiaana.

  Kolmannen kauden kaikki jaksot nyt Elävässä Arkistossa!

  30.09.2014Teiniäidit
  Kolmas Teiniäitien kausi alkaa! Neljän teiniäidin joukkoon liittyy myös 17-vuotiaana isäksi tullut Jussi.
 • Teiniäidit, 3. kausi

  Emma Taulo ja Piia Ketopaikka: Totuus teiniäideistä?

  25.09.2014Yle TV2
  Yle TV2:n Teiniäidit-sarjan toimittajat Emma Taulo ja Piia Ketopaikka seurasivat neljän teiniäidin, yhden teini-isän ja neljän pienen lapsen elämää vuoden ajan. Heille teinivanhempien elämä näyttäytyi välillä arkisena touhuna vaipanvaihtoineen ja syöttämisineen, välillä jännitysnäytelmänä, jossa nopeat juonenkäänteet hiukan huimasivat sivustaseuraajaa. Sarja ei ole koko totuus, mutta se on kurkistus - ihan oikeaan elämään.
 • Ensimmäisen tuotantokauden teiniäidit

  Teiniäidit 1 - saatiin tilalle jotain suurempaa

  24.09.20143Teiniäidit
  Teiniäitien ensimmäisellä kaudella nähtiin Teyan, Tanjan, Sannan ja Saritan arkea ja äitiyttä.
 • Teiniäitien odotettu kolmas kausi alkaa 6.10.

  Teiniäidit 3 - elämää taaperon kanssa

  16.09.2014Teiniäidit
  Kolmannen tuotantokauden jaksoissa mukana myös teini-isä Jussi.
 • Toisen kauden teiniäidit

  Teiniäidit – toinen kausi

  06.05.20144Elävä arkisto
  Teiniäidit-sarjan toisella tuotantokaudella seurattiin ensimmäiseltä kaudelta tuttujen turkulaisserkusten Saritan ja Sannan elämää nuorina äiteinä. Uusina tuttavuuksina esittäytyivät 17-vuotias keravalainen Demi sekä 18-vuotias ruoveteläinen Roosa. Kaudella suuria aiheita olivat muun muassa Saritan huumeongelma ja Roosan äitiyden dramaattinen alku.
 • Teiniäitien odotettu kolmas kausi alkaa 6.10.

  Teiniäidit pähkinänkuoressa

  14.02.2014Dokumentit
  Tv-ohjelma Teiniäidit on Ylen kahdeksanosainen dokumentaarinen realitysarja, jossa seurataan nuorten äitien ja heidän perheidensä kasvua lähes vuoden ajan. 6.10.2014 alkaa kolmas kausi.
 • Äitiyspakkaus vuonna 1957.

  Kotoinen äitiyspakkauksemme oli pitkään ainoa lajissaan

  10.05.201210Elävä arkisto
  Moni meistä on nukkunut elämänsä alkutaipaleet äitiyspakkauslaatikossa. Tämä itsestäänselvyytenä pitämämme, mutta maailmanlaajuisesti pitkään ainutlaatuinen avustuspaketti on ollut korvaamaton apu suomalaisäideille jo 1930-luvulta alkaen. Suomen malli on innoittanut 2010-luvulta lähtien myös muita maita kokeilemaan äitiyspakkauksen jakamista uusille perheille.

Teiniäitien 1. kausi katsottavissa kokonaisuudessaan Elävässä arkistossa.