Hyppää pääsisältöön

Tuhkimotarinoita - 29.12.2014

Ohjelma Areenassa

 • Tuhkimotarinoiden Minna sai kirjeen.

  Siskot yllättyivät Tuhkimotarinoiden Minnan tuskasta

  06.04.2017Tuhkimotarinoita
  Tuhkimotarinoiden Minna sai kirjeen siskoiltaan Tiinalta ja Nooralta. Minnalla on ollut elämässä paljon vastoinkäymisiä, eivätkä sisaret ole aina olleet tietoisia Minnan tuskan määrästä. Lestadiolaisuudesta eronnut Minna on ollut yhdeksän kertaa raskaana, mutta hänellä on vain viisi lasta. Minnalla itsellään on 16 sisarrusta.
 • Minnan taulu "Madonna"

  Tuhkimotarinoiden Minnan taide on lohdullista

  24.08.20151Tuhkimotarinoita
  Tuhkimotarinoiden Minna on aina löytänyt sisäisen rauhan maalatessaan. Taide on ollut hänelle tärkeä henkireikä elämän kriiseissä. Tämä on johdattanut Minnan hänen nykyiseen ammattiinsa taideterapiaohjaajaksi.
 • minna maalaa 2

  Tuhkimotarinoiden Minnan taiteellinen matka kriisien läpi

  31.12.2014Tuhkimotarinoita
  Tuhkimotarinoiden Minna on käynyt elämässään läpi monenlaisia kriisejä ja tuskan hetkiä. Maalaaminen ja kirjoittaminen ovat aina olleet Minnalle tärkeitä tapoja prosessoida asioita. Taide on ollut myös pakopaikka ahdistavasta todellisuudesta.
 • minna ja kata

  Tuhkimotarinoiden Minna: ”Itku tuli omaa jaksoani katsoessa.”

  30.12.20145Tuhkimotarinoita
  Tuhkimotarinoiden Minna on eronnut lestadiolaisuudesta. Hän on ollut yhdeksän kertaa raskaana, mutta hänellä on vain viisi lasta. Tässä Minnan mietteitä, kun hän näki ensimmäisen kerran oman Tuhkimotarinoita-jaksonsa.
 • Minna maalaa

  Tuhkimotarinoiden Minna: "Taide auttoi kriiseissä."

  29.12.20144Tuhkimotarinoita
  Tuhkimotarinoiden Minna maalasi ohjelman kuvausten aikana teoksen, jossa hän kuvaa omaa menneisyyttään ja nykyisyyttään. Taideterapia on ollut hänelle tärkeä apu elämän kriiseistä selviämisessä. Lestadiolaisuudesta eronnut Minna on ollut yhdeksän kertaa raskaana, mutta hänellä on vain viisi lasta.
 • Minnan silmänympäryshoito

  Tuhkimotarinoiden Outi Brouxin 5 vinkkiä silmänympärysihon hoitoon

  29.12.2014Tuhkimotarinoita
  Muuta kasvojen ihoa ohuempi silmänympärysiho tarvitsee täsmätuotteet ja -hoidon.
 • Minna haastis hymy

  Lestadiolaisuus on naiselle työ

  22.12.2014Tuhkimotarinoita
  Minna on edellispäivänä leiponut toista sataa pullaa. Hän on pääemäntävuorossa. Mutta ei se mitään, Jumalan valtakunnan eteen tehty työ koituu siunaukseksi. "Nykyään olen oppinut valtavasti nauttimaan sunnuntaipäivistä, kun voi vain olla. Ei tarvitse stressata kulkeeko lapset viimeisen päälle muodinmukaisissa vaatteissa, käyttäytyvätkö hyvin seuroissa koko kaksituntisen, näytänkö itse pirteältä ja hyvinvoivalta. Kulissien kaaduttua, olen relannut," Tuhkimotarinoiden Minna kertoo.
 • minnan silmät

  Silmien yläluomileikkaus laajensi näkökenttää

  18.12.2014Tuhkimotarinoita
  Tuhkimotarinoiden Minna: "Yläluomeni olivat löysää nahkaa, väsymyksen ja iän myötä tulleet. Viisi lasta yövalvomisineen ovat tehneet tehtävänsä. Tiedän, että kaikki eivät hyväksy tällaisia leikkauksia, pitävät turhamaisina, mutta minulle yläluomien operointi oli tärkeä asia."
 • Tuhkimotarinoiden Minna

  Tuhkimotarinoiden Minna - lestadiolaisuudesta eronnut

  11.12.2014Tuhkimotarinoita
  Lestadiolaisuudesta eronnut Minna on ollut yhdeksän kertaa raskaana, mutta hänellä on vain viisi lasta. Keskenmenot, lapsen hautaaminen, uskon tuomat paineet ja rankka avioero ovat laittaneet Minnan arvot ja elämän uusiksi. Uskossa naiseus oli äitiyttä, joten stylisti Outi Brouxilla on paljon opetettavaa. Ohjaus Mape Morottaja.

Kuuluu sarjaan