Hyppää pääsisältöön

Ulkolinja: Hajoava Venezuela - 24.3.2016 - Jakso 2

Ohjelma Areenassa

 • Hugo Chavezin kuva venezuelalaisen kadun varressa.

  Suuri kaniinisuunnitelma – eli miten Venezuelan vallankumous muuttui ensin farssiksi, sitten tragediaksi

  10.04.201819Dokumentit
  Venezuela on ristiriitaisuuksien maa. Presidentti Hugo Chavez loi maahan köyhyyden kultin, jossa oli rumaa oli olla rikas. Samalla Chavezin lähipiiri varasti suunnattomat määrät valtion öljytuloja itselleen. Nyt maata on johtanut jo viisi vuotta Nicolas Maduro, entinen bussinkuljettaja. Terveydenhuolto on romahtanut, ihmiset näkevät nälkää, öljyntuotanto hiipuu. Presidentti on tarjonnut ratkaisuksi muun muassa kaniinien kasvatusta.
 • Ihmiset kannattelevat vaakatasoon käännettyä Hugo Chavezin kuvaa

  Taskut täyteen köyhien nimissä - Chavezin perintö Venezuelassa

  15.03.20169Dokumentit
  Se oli vuonna 2004. Olin Venezuelassa, Caracasin slummialueella. Presidentti Hugo Chavez puhui: ”Minulla ei ole mitään suunnitelmaa jatkaa presidenttinä siitä, mihin nykyinen kausi päättyy. Yhtä hyvin voin palata Barinasiin kasvattamaan kanoja." Yleisö hurrasi. Espanjalainen kuvaajani kuiskasi, ettei tuo lähde ikinä vapaaehtoisesti presidentinpalatsista. Hän oli oikeassa. Ulkolinja: Hajoava Venezuela 17.3. klo 22.00 Yle TV1.
 • Venezuela ajautuu kohti humanitaarista katastrofia, presidentti puhuu olemattomasta taloussodasta. yle tv1

  Ulkolinja: Hajoava Venezuela

  10.03.20166Yle TV1
  Venezuela ajautuu kohti humanitaarista katastrofia, presidentti puhuu olemattomasta taloussodasta. Ruoasta ja lääkkeistä on huutava pula.

Kuuluu sarjaan