Hyppää pääsisältöön

Välilevyjä

  • Pääsiäiskoristeita

    Pääsiäisenä nautitaan monipuolisista musiikkiohjelmista

    01.04.2021Musiikki
    Pääsiäisviikonloppuna nautitaan monipuolisista musiikkiohjelmista. Kuunneltavaa löytyy runsain mitoin klassisen musiikin ja hartaiden sävelten ystäville, ja herkkopaloja on tarjolla myös gospelin ja kevyemmän musiikin kuuntelijoille.
  • Susanna Vainiola

    Naistenpäivänä soi naisten tekemä musiikki

    05.03.2021Musiikki
    Naistenpäivän kunniaksi tässä koottuna tietoa naistenpäiväteemaisista ohjelmista. Radiopainotteisessa listauksessa löytyy kuunneltavaa niin kansanmusiikin rakastajalle, bluesin ystävälle kuin klassisen musiikin kuuntelijoille. Tv-ohjelmista listalla ovat Minun musiikkini -jaksot, joissa päähenkilöinä ovat Chisu, Sanni, Iisa, Mariska, Maija Vilkkumaa, Ellinoora ja Litku Klemetti.
  • Musiikkitoimittajat Risto Nordell ja Kare Eskola.

    Inspiraatiotärppejä parkkiintuneille korville

    24.05.20164Klassinen
    Mistä musiikkitoimittaja löytää innostuksen, kun kaikki lempilevyt on soitettu moneen kertaan? Kokeneet musiikkitoimittajat Kare Eskola ja Risto Nordell antoivat toisilleen ja kaikille muille parkkiintuneille musiikinystäville kuuntelusuosituksia. Löydä tästä uutta innoitusta!
  • Emilia Lajunen bike tour (promokuva)

    Sankaritarina ja viherpesu myyvät jopa kansanmusiikkikiertueen - mutta väärin

    11.06.20151Musiikki
    Keikkakesän erikoisin kiertueviritys lienee viulisti Emilia Lajusen hiilidioksidipäästötön kansanmusiikkikiertue polkupyörällä. Lajusen mukana polkeva musiikkitoimittaja Kare Eskola analysoi, miksi konsepti onnistui ja mitä sille median hampaissa meinaa käydä.