Hyppää pääsisältöön

Valkoista valoa

Ohjelma Areenassa

 • Johanna Korhonen

  Me kurjat raakimukset

  26.11.20142Klassinen
  Länsimainen kulttuuri. Arabialainen kulttuuri. Mitä tästä käsiteparista tulee mieleen? Pahimmillaan meille itseriittoisille länsimaalaisille ei tule toisesta kulttuurista mieleen oikein mitään, kritisoi Johanna Korhonen.
 • Johanna Korhonen

  Luokatonta menoa

  19.11.2014Klassinen
  Eräänä päivänä joku kertoi, että luokkaretki tarkoittaa sosiaalista liikkuvuutta yhteiskuntaluokasta toiseen. Eihän meillä Suomessa edes pitänyt olla sen kummempia yhteiskuntaluokkia. Johanna Korhonen lukee kirjoja ja pohtii, kuka on nykyajan ylimys.
 • Johanna Korhonen ja jälkiruoka työpaikkaruokalassa

  Suu auki ja syö!

  12.11.2014Klassinen
  Piti olla hienostelua ruuan kanssa. Ruokana vietnamilaisia riisipaperirullia, chiliä, ankanrintaa ja avokadoa. Linnunmaksamoussea ja raparperia. Flambeerattua litsiä ja ... purupihkaa suoraan metsästä. Johanna Korhonen kertoo totuuden radio-ohjelman teosta.
 • Johanna Korhonen työssään

  Musiikista numeroihin

  30.10.2014Klassinen
  Bach on mukavaa musiikkia, koska se kuulostaa sävelletyltä matematiikalta. Ja matematiikkahan on kaunista. Johanna Korhonen valitsi talouskasvua käsittelevään ohjelmaan musiikiksi Bachia, koska meidän aikanamme numerot ovat saaneet ihmisistä ylivallan.
 • Johanna Korhonen ja valituskuoro

  Hiiteen positiivisuus – nyt valitetaan kunnolla!

  23.10.2014Klassinen
  Johanna Korhonen alkoi keräillä porukkaa omaan Valituskuoroonsa. Studio täyttyi oitis väestä, jolla oli vaikka mitä valitettavaa.
 • Johanna Korhonen

  Uudet huolet virkistävät

  15.10.2014Klassinen
  Mitkä asiat pitävät tutkijoita hereillä öisin? Tätä kysyi käteen sattuneen kirjan takakansi, joten pakkohan kirjaa oli ryhtyä lukemaan.
 • Johanna Korhonen

  Maailma suosii rohkeita

  08.10.20141Klassinen
  Tämä tapahtui eilen, tänään, toissapäivänä tai huomenna; tämä tapahtuu minulle aina. Menen huoneeseen, joka on täynnä ihmisiä. Ovella aivoni miettivät sekunnin osan, pääsisinkö vielä pakoon.
 • Valkoisen valon sekakuoro esiintyy

  Onko rikkaista meille jotain hyötyä?

  25.09.20141Klassinen
  Rikkaudesta ei oikein sovi puhua ja silti siitä puhuvat monet, ja usein. Johanna Korhonen tekee rikkaudesta asiallisia kysymyksiä ja hakee niihin asiallisia vastauksia. Siinä sivussa syntyy yksi humoristinen kantaatti.
 • Johanna Korhonen ja Pentti Männikkö äänittämässä rautakaupassa

  Mozart on kotonaan rautakaupassa

  16.09.2014Klassinen
  Me entiset metsien suomalaiset olemme nykyään rautakauppasuomalaisia: haaveilemme, suunnittelemme ja visioimme rautakauppojen sirkeässä ilmapiirissä. Mutta miten rautakauppa liittyy Mozartiin?
 • Jäätelöpalloa tehdään

  Myös Bach kierrättäisi jäätelökonetta

  10.09.2014Klassinen
  Jakamistalous on maailmalla kohta kova sana - älä osta, kun saat ilmaiseksikin! Eihän ole mieltä ostaa satasilla porakonetta, jota käyttää kolme minuuttia vuodessa. Mitä säveltäjämestari Bach kierrätti?