Hyppää pääsisältöön

Sisältöä aiheesta Ohjelmavinkit

Pääsisältö

Jenni Poikelus ja Riku Rantala luotsaavat lauantai-iltojen uutta Hengaillaan-ohjelmaa

Lauantai-iltojen viihdyttävin menopeli yhdistää livemusiikin, Suomen kirkkaimmat tähdet ja klassisen tietovisan – uudella twistillä. Hengaillaan alkaa Ylen kanavilla tammikuussa 2023.

Mikä on päivittäisen luksuksemme todellinen hinta? – Verta, hikeä ja luksusta realitysarja Yle Areenassa 16.1.2023

Suositun ja palkitun Verta, hikeä -sarjan toisella kaudella pohditaan arjen luksusta. Mikä on luksusta, minkä pitäisi olla, ja kuka luksuksemme oikeasti maksaa?

Doctor Who -erikoisjakso: The Power of the Doctor

Tohtorin matkakumppanit ovat aina kokeneet hurjaa menoa Tardisilla. Nyt ollaan tilanteessa, jossa on kestämistä Tohtorille itselleenkin. Kun vanha vihollinen on hankkinut liudan uusia konsteja, ollaan heikoilla jäillä. Erikoisjakso nyt Areenassa!

Samu Haber juontaa ja esiintyy Ylen Uuden Musiikin Kilpailussa helmikuussa

Suomen suurin musiikkishow UMK saa juontajaksi Sunrise Avenuesta suosioon nousseen Samu Haberin. Haber myös esiintyy UMK-finaalissa, joka nähdään Ylellä 25.2.2023.

Maarit Tastula etsii uudessa ohjelmassaan elämän tarkoitusta aseinaan ilo ja huumori

Maarit Tastula lähtee uudessa ohjelmassaan pääkaupungin ulkopuolelle etsimään elämän tarkoitusta ilo ja huumori aseinaan. 4.12. alkaen Areenassa ja Yle TV1:llä.

Katkeamaton – Vauvavuosi -seurantarealityn toisella kaudella seurataan Miisan uutta arkea vanhempana

Millainen on Miisan vauvavuosi? Millaista on somevaikuttajan lapsiperhearki? Yle Areenassa 21.11. ja Yle TV2:ssa 28.11. alkaen.

Analyysi: Tv-sarja Halt and Catch Fire kuvaa uskollisesti tietokonevallankumouksen alkuvaiheita

Analyysi draamasarjan uskottavuudesta alaa alusta asti seuranneen näkökulmasta. Koko sarja nyt Areenassa.

Pimeys kääntyy valoksi, kun Teema viettää lyhytelokuvan juhlaa jälleen vuoden pisimpänä yönä

Yö on pitkä ja elokuva lyhyt talvipäivänseisauksen päivänä 21.12.2022. Kolmen tunnin lyhärifestivaali nähdään jälleen televisiossa ja Areenassa!

Katso kaikki jaksot

Lupausten linnake

Babylon Berliinin tekijöiden uusi sarja perustuu todellisen Jonass-tavaratalon tarinaan. 1920-luvun Berliinissä avattava tavaratalo on monille lupaus jostakin paremmasta. Kulisseissa käydään kuitenkin armotonta selviytymistaistelua.

Karen Pirie

Nuori rikostutkija Karen Pirie määrätään johtamaan uudelleen avattua murhatutkintaa, kun rikospodcast nostaa julkiseen keskusteluun selvittämättä jääneen surman vuodelta 1996.

Rakkaat lapset

Siskonpedin tekijöiden uusi komediasarja sisarussuhteista ja äitisuhteesta; kun joku on samaan aikaan kaikkein rakkain ja kaikkein raivostuttavin.

Suomi koomikoiden silmin

Kansainväliset koomikot etsivät onnen reseptiä yhteiskunnan eri laidoilta ympäri Suomea. Sarja pureutuu suomalaisuuden ytimeen ennennäkemättömällä tavalla.

Kuuntele

Ohjelmaoppaat

Sosiaalinen media