Hyppää pääsisältöön

Katso Olivian, Iitan ja Suomen itsenäisyyden tarina draamasarjassa!

Video ei enää katsottavissa

Jakso 1: Vapaus

Parhaat kaverit Olivia ja Iita aikovat muuttaa Pietariin. Sitten alkaa vallankumous, ja tytöt kohtaavat Juhon, joka laittaa ystävyyden koetukselle.

Video ei enää katsottavissa

Jakso 2: Valta

Ruokapula pahenee, ja Helsingissä alkaa olla vaarallista. Juho haluaa tytöt mukaan punakaartiinsa, ja välit kiristyvät. Sitten Olivia yhtäkkiä katoaa.

Video ei enää katsottavissa

Jakso 3: Itsenäisyys

Iita etsii Oliviaa, ja joutuu samalla yhä syvemmälle salakuljetusbisnekseen mukaan. Ehtiikö Olivia ajoissa takaisin kotiin auttamaan?

Tiesitkö tämän vuodesta 1917? Lue, mikä uudessa dokumenttidraamasarjassa Seitsemäntoista on totta, mikä tarua!

Faktaa vai fiktiota? Tästä sarjasta löytyy kumpaakin.

Kolmiosainen dokumentaarinen draamasarja Seitsemäntoista yhdistää kaksi eri tarinaa Suomen tärkeästä vuodesta 1917. Oikeasti eläneiden poliitikkojen kamppailu maan itsenäistymisestä kietoutuu fiktiivisten tyttöjen tarinaan ystävyyden särkymisestä. Mutta mikä sarjassa siis on faktaa ja mikä fiktiota? Se kerrotaan tässä jutussa!

Olivian Insta <3

Oliviasta kirjoitettua:

Suomen eka tubettaja – kuka on Olivia_17?

"Peli on nerokas tapa sekoittaa nykyajan nuorisolle ajankohtaisia aiheita ja Suomen historiaa. Sekä sarja että peli pelastavat sinut, jos et ole kuunnellut historiantunnilla tai olet kiinnostunut muuten vain Suomen historiasta." Demi-lehti arvioi!