Hyppää pääsisältöön

Sisältöä aiheesta Tapaa Kummelin hahmot chatissa!

Pääsisältö

Tapaa Kummelin hahmot!

Radio Suomen lähetyksen jälkeen to 17.6. klo 20 on kaikilla Kummeli-faneilla ainutlaatuinen mahdollisuus päästä keskustelemaan sekä muiden fanien että Kummeli-hahmojen kanssa. Kyllä, aivan KAIKKIEN Kummeli-hahmojen kanssa, myös niiden vähiten tunnettujen sivuhahmojenkin, mutta ovat Mauno Ahonen ja Speedy ja Sakukin paikalla. Entä mitäköhän kuuluu Satulle ja Tuijalle? Tule kysymään! Tavataan chatissa!

Kummeli elää! - kuuntele tuore audiosarja nyt Yle Areenassa

Kummeli on osa suomalaista sielunmaisemaa ja ikoniset hahmot elävät edelleen. Monet sanonnat ovat käytössä arjessa ja Tonnin seteli -ilme ja muut Kummeli-meemit kiertävät somessa. Moni tosifani ei ollut vielä syntynytkään, kun sarjan ensimmäinen kausi aikanaan pyöri.
Nyt on syytä juhlaan - tule mukaan! Kummeli elää! -audiosarja tarjoaa yhteisiä muistoja, ysärinostalgiaa, ahaa-elämyksiä, naurua ja yllätyksiä.
Jokainen jakso alkaa ja päättyy Kummeli-studioon, jossa luvassa on tuttuja ääniä ja uunituoretta sanailua taattuun Kummeli-tyyliin. Kyllä lähtee!

"Kyllä lähtee!" – Selvitimme, kuka on hauskin Kummeli ja sen, missä legendaariset Kummeli-sketsit kuvattiin

Kummelin ensimmäisestä jaksosta tulee tänään kuluneeksi 30 vuotta. Jutun lopusta löydät joukon tunnettuja sketsejä ja niiden kuvauspaikat kartalla.

"Kaljat ollaan velkaa" – 30-v. Kummeli inspiroi Korroosion tube-komiikkaa

Kummelien ensimmäisestä jaksosta on kulunut 30 vuotta. Youtube-sketsiryhmä Korroosio Comedystä Kummeli näkyy yhä vahvasti nykypäivän huumorissa.

Toimittaja Noora Haapaniemi haastatteli Youtube-sketsiryhmä Korroosio Comedyn Markku Vilosta ja Tuomas Kauppista sekä huumoritutkija Jarno Hietalahtea. Toimittaja Mari Vesanummi haastatteli Kummelien Heikki Silvennoista, Timo Kahilaista ja Heikki Helaa. Kummeli elää! -podcast-sarja julkaistaan Yle Areenassa 17.6.

5:55