Hyppää pääsisältöön

Hugleikur Dagsson ei vitsailisi islamista tai naisista: "Heidän pitäisi vitsailla itse itsestään"

Hugleikur Dagsson on tunnettu mustaa huumoria viljelevistä sarjakuvistaan. Perjantai vieraili Dagssonin luona Islannissa. Perjantai-dokkari: Kakkaa, seksiä ja väkivaltaa nyt Areenassa.

Saako kaikesta vääntää vitsiä? Perjantain vieraana Sami Hedberg ja Ali Jahangiri

Ali Jahangirin mukaan huumorin rajat muuttuvat ajan kuluessa. "Esimerkiksi 1970-luvulla homoudesta oli hassua vitsailla, mutta eihän se niin enää ole. Vähintä, mitä koomikko voi tehdä, on miettiä, mikä tarkoitus vitsillä on", Jahangiri pohtii. Sami Hedberg ei suostu määrittelemään huumorille tiukkoja reunaehtoja. Hän korostaa sitä, että vaikeiden teemojen nostaminen vitseihin auttaa miettimään omaa suhdetta niihin. Perjantai: Kuka saa nauraa ja mille? Yle TV1 klo 21.05 perjantaina 26.4.

Rouva Tellervo Koiviston harvinainen suora tv-haastattelu nyt Areenassa

Aiheena Miten rakkaus kestää elämää? Rouva Tellervo Koiviston lisäksi mukana keskustelemassa mm. Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu rakkauspsykologi Tony Dunderfelt. Yle TV1 15.2. klo 21.05.

Perjantai-dokkari: Nainen ja halu

"Ajattelen seksiä koko ajan." "Rajut otteet kiihottavat."

"Ajattelen seksiä koko ajan." "Mies päättää, milloin saan laueta." "Rajut otteet kiihottavat." "Seksi ei vaadi parisuhdetta." Neljä eri-ikäistä naista puhuu suoraan seksuaalisista haluistaan.

Perjantai-dokkari: Miksi en kelpaa Suomelle?

Lukiolainen Hasan sai kielteisen turvapaikkapäätöksen.

- Kun tulin Suomeen, haaveilin, että minulla olisi mahdollisuus elämään. Tuntui, että nyt olen turvassa. Kaikki oli ohi ja uusi elämä alkoi. Vuonna 2015 Suomeen saapui ennätykselliset 32 000 turvapaikanhakijaa.