Hyppää pääsisältöön

Tällä viikolla: Pitääkö seksityötä hävetä?

Onko seksityö OK? Millainen on vastuullinen seksinostaja? Sean Ricksin vieraina seksinostaja ja vammaisaktivisti Oliver Lindqvist ja rikosylikomisario Kenneth Eriksson. Perjantai-dokkari: Seksityöntekijä. Suorana Yle Areenassa klo 16.30, Yle TV1:llä klo 21.05. HUOM. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi emme ota G Livelabiin live-yleisöä.

Perjantai Kultaisen Venlan finaalissa!

Televisioakatemia on valinnut Perjantain Kultaisen Venlan finaaliin keskusteluohjelma-kategoriassa. Suuri kiitos akatemian jäsenille! Nyt on alkanut Kultaisen Venlan yleisöäänestys, jossa valitaan vuoden 2020 paras ohjelma ja paras esiintyjä. Käykää äänestämässä tästä linkistä! Voit äänestää Perjantaita parhaaksi ohjelmaksi ja juontajaamme Sean Ricksiä vuoden esiintyjäksi.

Edellinen jakso: Miksi rokotteet pelottavat?

Uskaltaako koronarokotteen ottaa – tai uskaltaako sitä olla ottamatta? Sean Ricksin vieraina polion sairastanut psykologi Tuija Matikka ja HUS:n tehohoitolääkäri Janne Makkonen. Perjantai-dokkari: Meitä pelottaa rokote. Yle Perjantai: Miksi rokotteet pelottavat? katsottavissa Yle Areenassa.