Hyppää pääsisältöön

Perjantaina tv:ssä: Mikä hengenvaarassa viehättää?

Miksi ihminen haluaa testata rajojaan henkensä kaupalla? Vieraina siipipuvussa lentävä Jari “Birdman” Kuosma ja Sami Pirinen, jonka retkikunta aikoo hiihtää Grönlannin halki. Perjantai-dokkari: Juho - vapaa laskija. Yle TV1 22. maaliskuuta klo 21.05. (HUOM. TV-lähetys on poikkeuksellisesti nauhoitettu TTT-Klubilla jo 8. maaliskuuta. Tänään TTT-Klubilla ei ole Perjantain kuvauksia. Tervetuloa ensi viikolla 29.3. taas live-yleisöön!)

Perjantai-dokkari: Juho - vapaa laskija nyt Areenassa

Juho Karhu laskettelee yksinään jylhillä, vapailla ja vaarallisilla rinteillä. Riskit voi minimoida, mutta luontoa ei voi hallita. "Luonto on välinpitämätön sen suhteen, miten ihmisen käy." Ohjaaja Meri Lantela.

Perjantai: Vaihdevuodet tulevat, oletko valmis?

Vaihdevuodet tulevat ennen pitkää, joillekin aiemmin kuin toisille. Vieraina vaihdevuodet selättänyt toimittaja ja kirjailija Pirkko Arstila, hormonihoitojen puolesta puhuva toimittaja-juontaja Salla Paajanen sekä naistentautien erikoislääkäri Riina Katainen. Perjantai-dokkari: Menov*tunpaussi. Katsottavissa nyt Yle Areenassa.

Rouva Tellervo Koiviston harvinainen suora tv-haastattelu nyt Areenassa

Aiheena Miten rakkaus kestää elämää? Rouva Tellervo Koiviston lisäksi mukana keskustelemassa mm. Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu rakkauspsykologi Tony Dunderfelt. Yle TV1 15.2. klo 21.05.

Perjantai-dokkari: Nainen ja halu

"Ajattelen seksiä koko ajan." "Rajut otteet kiihottavat."

"Ajattelen seksiä koko ajan." "Mies päättää, milloin saan laueta." "Rajut otteet kiihottavat." "Seksi ei vaadi parisuhdetta." Neljä eri-ikäistä naista puhuu suoraan seksuaalisista haluistaan.

Perjantai-dokkari: Miksi en kelpaa Suomelle?

Lukiolainen Hasan sai kielteisen turvapaikkapäätöksen.

- Kun tulin Suomeen, haaveilin, että minulla olisi mahdollisuus elämään. Tuntui, että nyt olen turvassa. Kaikki oli ohi ja uusi elämä alkoi. Vuonna 2015 Suomeen saapui ennätykselliset 32 000 turvapaikanhakijaa.