Hyppää pääsisältöön

Perjantai-dokkari: Shoshke - rakkaudella Israelista nyt Areenassa

Useat eri maiden taiteilijat vaativat Israelissa toukokuussa pidettävien Euroviisujen boikotointia. Alastomana naisena Shoshkena esiintyvä israelilainen taiteilija Ze’ev Engelmayer ei usko boikotin voimaan. "Meillä Israelissa on paljon rasismia ja vihaa. Olisi helppo ajatella, että mitään ei ole tehtävissä, mutta kuluneen vuoden aikana olen oppinut että asioita voi muuttaa", Shoshke sanoo.

Tällä viikolla: Perjantain Euroviisu-lähetys pohtii, kannattaako Israelin viisuja boikotoida

Perjantai puhuu tällä viikolla Euroviisuista. Vieraana nähdään Suomen kaksinkertainen viisuedustaja Marion Rung, joka myös esittää ikivihreän Tipi-tiin. Rung ei ymmärrä vaatimuksia, joiden mukaan Suomen pitäisi vetäytyä tämänvuotisista Euroviisuista Israelin palestiinalaisiin kohdistuneiden ihmisoikeusrikkomusten takia. Toisin ajattelee palestiinalaistaustainen näyttelijä Noora Dadu, joka rakastaa Euroviisuja, mutta aikoo boikotoida tämän vuoden viisuja. Dadun mukaan Israel käyttää Euroviisuja propagandan välineenä. Perjantai: Euroviisut TV1 klo 21.05 perjantaina 17.5.

#PUHUVELASTA - Jos velka ei olisi niin suuri häpeä, apua ylivelkaantumiseen haettaisiin aiemmin

Viime vuonna yli puoli miljoonaa suomalaista oli ulosotossa. Ylivelkaantuminen voi tuhota luottotietojen lisäksi perheen, parisuhteen, työpaikan ja terveyden. Taloudellinen epävarmuus voi heijastua mielenterveysongelmina, ja pahimmillaan velkakierre voi ajaa itsemurhaan. Jaa oma velkatarinasi häshtägillä #PUHUVELASTA ja auta purkamaan velkaongelmien aiheuttamaa leimaa ja häpeää.

Rouva Tellervo Koiviston harvinainen suora tv-haastattelu nyt Areenassa

Aiheena Miten rakkaus kestää elämää? Rouva Tellervo Koiviston lisäksi mukana keskustelemassa mm. Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu rakkauspsykologi Tony Dunderfelt. Yle TV1 15.2. klo 21.05.

Perjantai-dokkari: Nainen ja halu

"Ajattelen seksiä koko ajan." "Rajut otteet kiihottavat."

"Ajattelen seksiä koko ajan." "Mies päättää, milloin saan laueta." "Rajut otteet kiihottavat." "Seksi ei vaadi parisuhdetta." Neljä eri-ikäistä naista puhuu suoraan seksuaalisista haluistaan.

Perjantai-dokkari: Miksi en kelpaa Suomelle?

Lukiolainen Hasan sai kielteisen turvapaikkapäätöksen.

- Kun tulin Suomeen, haaveilin, että minulla olisi mahdollisuus elämään. Tuntui, että nyt olen turvassa. Kaikki oli ohi ja uusi elämä alkoi. Vuonna 2015 Suomeen saapui ennätykselliset 32 000 turvapaikanhakijaa.