Hyppää pääsisältöön

Sisältöä aiheesta Pointti

Pääsisältö

Pointti 2021

Yle Olohuone Lahdessa

Yle Olohuoneen kesän kierros päätyy Vesijärven rantaan Lahteen. Kaupunkiin ja sen ympäristöön meidät tutustuttavat kuvataiteilija Nanna Susi, Reijo Salminen, Kaarina Turunen, Mato Valtonen sekä muusikot Jore Marjaranta sekä Jimi Tenor. Tarinoita Lahdesta Leningradin, New Yorkin kautta Roomaan ja takaisin

Hyvin sanottu Lahdessa: Kieltojen kaupunki?

Lahti toipuu yhä sota-aikojen traumoistaan ja menneisyydestään kieltojen kaupunkina. Kuva Helsingin varjoon jääneestä huumekeskuksesta vaivaa, vaikka muu Suomi näkee Lahdessa paljon hyvää. Mikä lahtelaisia hävettää ja mistä kaupungissa ollaan ylpeitä?
Keskustelua vetää Samuli Aaltonen.

Hyvin sanottu Lahdessa: Tosi-tv ja somejulkisuus

Lahdella on maine Suomen reality-pääkaupunkina, sillä tosi-tv-osallistujat ovat usein lähtöisin Suomen Chicagosta. Yle Kioskin Hyvin sanottu -keskustelussa puhutaan realitystä, somejulkisuudesta ja vihapuheesta. Vieraina ovat televisiosta ja somesta tutut Kelly Kalonji, Anna Roininen ja Lahdesta lähtöisin oleva Meiju Koskela. Tilaisuuden juontavat Yle Kioskin toimittajat Marleena Lammikko ja Aliisa Ristmeri.

Hyvin sanottu Lahdessa: Miten ympäristötavoitteet saadaan arkiteoiksi?

Lahti on tänä vuonna Euroopan ympäristökaupunki, joka näyttää muulle Euroopalle mallia, kuinka vihreät arvot saadaan osaksi ihmisten arkea vai näyttääkö? Miksi Lahdessa vastustetaan silti pyöräilyn edistämistä ja hiilineutraaliuteen pyrkimistä? Miten kuilua tavoitteiden ja arkitekojen välillä saadaan kavennettua?

Hyvin sanottu -keskustelu jalkapallon EM-kisastudiossa

Keskiviikkona 16. kesäkuuta Ylen jalkapallon EM-kisalähetyksen aikana studiossa olivat keskustelemassa David Ramadingaye, Mohammad Al-Emara, Nasim Selmani ja Efe Evwaraye. Juontajana Manu Myllyaho.


Hyvin sanottu – Bra sagt on viisivuotinen hanke, jolla pyritään vahvistamaan suomalaisen keskustelukulttuurin parhaita puolia ja luomaan turvallisia keskusteluympäristöjä. Samalla vahvistetaan suomalaisten luottamusta ja ymmärrystä toisiaan kohtaan.