Hyppää pääsisältöön

"Itkin keittiön lattialla, kun katsojaennätys meni rikki" – Puoli seitsemän juontaja Mikko Kekäläinen muistelee ikimuistoista vuotta

Kekäläinen aloittaa myös ohjelman kolumnistina.

Vaikka Puoli seitsemän on telkkarin puolella kesätauolla, ohjelman tekijät ovat paiskineet töitä jo syksyä silmällä pitäen. Kulunut kausi oli suuri menestys ja juontaja Mikko Kekäläinen odottaakin jo syksyä, jolloin ohjelma tulee ulos viitenä päivänä viikossa. Tällaisin ajatuksin Kekäläinen jäi kesälomalle – teitä katsojia kaipaamaan.

Poimi kesän kasvit hyötykäyttöön! Suomalaisilla yrteillä on runsaasti terveysvaikutuksia

Yrttejä löytyy myös villinä luonnosta.

Kaikki perinteiset uskomukset lääkeyrttien voimasta eivät pidä paikkansa, mutta monilla kasveilla on nykytutkimuksenkin valossa hyvää tekeviä vaikutuksia. Esimerkiksi punahatulla voi taltuttaa flunssaa, kehäkukka auttaa iho-ongelmissa ja rosmariini helpottaa lihassärkyä. Toimittaja Helena Lappeteläinen selvitti, millaisia vaikutuksia kotimaisilla kasveilla on terveydelle.

Näin teet helposti yrttilaatikon takapihalle

Näin teet helposti yrttilaatikon takapihalle

Pienelle pihalle tai parvekkeelle sopii hyvin yrttilaatikko, jossa voi helposti viljellä tuoksuvia mausteita kesäkokkailuja varten. Yksinkertaisimmillaan yrttilaatikoksi kelpaa kehikko ilman pohjaa. Yrttilaatikko on helppo rakentaa itse Puoli seitsemän näppärillä ohjeilla.

Viikko tv:ssä

Puoli seitsemän viimeiset lähetykset ennen kesälomaa – ohjelma palaa syksyllä viisipäiväisenä

Lähetykset jatkuvat syyskuussa tutuin juontajin.

Puoli seitsemän kirmaa tämän viikon jälkeen kesälaitumille. Kevään huipentavat upeat vieraat: näyttelijä Rea Mauranen, laulaja Laura Voutilainen sekä paluun tekevän Ultra Bran muusikot Vuokko Hovatta ja Olli Virtaperko. Ohjelma palaa ruutuun jälleen syksyllä, jolloin siirrytään viisipäiväiseen viikkoon ja lähetys tulee myös maanantaisin. Juontajina jatkavat tutut Susanna Laine ja Mikko Kekäläinen.

Puoli seitsemän somessa

Uusimmat sisällöt - Puoli seitsemän