Hyppää pääsisältöön

Tällä viikolla vieraana:

  • Maanantai 18.9. koreografi, tanssitaiteilija Hanna Brotherus
  • Tiistai 19.9. laulaja Arja Koriseva
  • Keskiviikko 20.9. Suomen koripallomaajoukkueen päävalmentaja Henrik Dettmann
  • Torstai 21.9. ralliautoilija Jari-Matti Latvala
  • Perjantai 22.9. uutisjuontaja, kirjailija Matti Rönkä

Arja Koriseva rintasyövän jälkeen: "Jätin elämästäni pois kaiken, mistä en nauti"

Suosittu laulaja haluaa nyt tehdä omia lauluja.

Ensi kesänä tulee kuluneeksi 40 vuotta siitä, kun Arja Koriseva aloitti keikkailemisen tanssilavoilla – eikä huimalle suosiolle näy loppua. Synkkiä sävyjä kaikkien aikojen tangokuningattaren elämään tuli kaksi vuotta sitten, kun hänellä todettiin rintasyöpä. Syövästä toivuttuaan Koriseva on halunnut keskittyä vain sellaisiin asioihin, jotka tuovat hänelle iloa.

Dylanin Nobel nosti biisintekijöiden arvostusta ja sai harrastajat liikkeelle – Mikko Kekäläinen teki elämänsä ensimmäisen laulun tyttärelleen

Oman biisin tekeminen vaatii rohkeutta

Laulujen sanoittaminen ei ole enää vain huonoa runoutta, sen todisti viimeistään Bob Dylanin kirjallisuuden Nobel-palkinto. Dylanin voitto on innostanut myös suomalaiset tekemään omia biisejä. Puoli seitsemän juontaja Mikko Kekäläinen uskaltautui biisileirille ja teki elämänsä ensimmäisen oman kappaleen.

Koreografi Hanna Brotherus poikansa huumeriippuvuudesta: "Koin häpeää ja epäonnistumista äitinä"

Tanssitaiteilija kannustaa ihmisiä puhumaan riippuvuuksista.

Koreografi Hanna Brotheruksen elämän yksi kovimmista paikoista oli muutama vuosi sitten, kun hänen oma poikansa kärsi huumeriippuvuudesta. Toipumisen jälkeen Brotherus teki aiheesta tanssiteoksen. Sen tavoitteena on rohkaista ihmisiä pääsemään irti riippuvuuksiin liittyvästä häpeästä ja pyytämään apua.

Suomen suosituin miesnäyttelijä Tommi Korpela tekee jo toista elokuvaa Ikitien jälkeen. Näin hän valmistautuu rooleihin

Kesällä kuvattu elokuva vaati saksan kielen opiskelun

Kriitikoiden kehuma Ikitie-elokuva sai tänään ensi-iltansa. Puoli seiskassa vieraillut Tommi Korpela kertoi että kiireisellä näyttelijällä on jo monta uutta rautaa tulessa. Parhaillaan Lapissa kuvataan Korpelan tähdittämää virolaiselokuvaa ja kesällä näyttelijä heitettiin yllättäen saksankieliseen rooliin.

Mikko Kekäläinen hämmentyi palautteesta: "En ole naisjuontajien syntisten fantasioiden kohde!"

Yleisö vaatii Puoli seitsemän juontajille isompaa sohvaa.

”Kuka tämä Susannaa tuuraava henkilö on ja yrittääkö hän vampata Mikon kun pitää niin kyljessä kyhnyttää? Näpit irti ja HETI.” Näin lähestyi katsoja toimitustamme. Eikä ollut ensimmäinen kerta. Aina kun saan uuden juontajaparin, katsojat kuvittelevat hänen yrittävän iskeä minut. Miksi ihmeessä?

Puoli seitsemän somessa

Uusimmat sisällöt - Puoli seitsemän