Hyppää pääsisältöön

Uusimmat sisällöt - Päivikin ryhtihaaste

 • Helppo istumajumppa

  Tämän jumpan avulla istuminen ei ole niin suurta myrkkyä.

  Tämän jumpan avulla istuminen ei ole niin suurta myrkkyä. Huomaat eron nopeasti. Selkä vetreytyy ja aineenvaihdunta tehostuu.

 • Tarinoita ryhdin takana

  Tarinat muokkaavat ryhtiäni ja ryhtini tunteitani.

  Ryhdin takana voi olla tarina. Mietin, mitkä tunteet ja tarinat muokkaavat omaa ryhtiäni. Ja voinko muokata ryhdilläni tunteitani. On helppo kuvitella, minkälainen ryhti on rakastuneella, pelokkaalla, tärkeän työurakan valmistuessa, läheisensä menettäneellä, burn-outisssa, tennismatsin voittajalla tai loukatulla. Tiedän monta tapausta, joissa ihmisen koko olemus ja kehon asento on muuttunut, kun elämässä on tapahtunut suuri muutos, kriisi tai helpotus.

 • Leuanveto(haave)

  Leuanveto ei ole ihan helppoa

  Jotta mulla olisi kunnon porkkana treenaamiseen, valmentajani Tuomas haastoi mut vetämään leukoja syyskuun puolessa välissä Puoli7:n suoraan lähetykseen. Silloin Tuomas vetää leukoja niin, että minä roikun hänen lisäpainonaan, ja minä vedän leukoja ihan vain omalla painollani. Kumpi saa enemmän, selviää 18.9.!

 • Kuumottava #ryhtihaaste

  Tavoitteena terveempi selkä ja leuanveto

  Aloitin oman ryhtihaasteeni jo kesäkuussa, tavoitteenani oppia pitämään huolta kenkkuilevasta selästäni, saada se parempaan kuntoon ja ryhti suoraksi (ja lopettaa särkylääkkeiden syönti ja selän valittelu). Toinen tavoite onkin vähän kuumottavampi, nimittäin oppia vetämään leukoja ekaa kertaa elämässä.(edes yksi leuka) Syyskuun puolivälissä kunto testataan Puoli seitsemän suorassa lähetyksessä!! Jännittää hulluna jo nyt!! Päivitän tänne vinkkejä selän ja ryhdin huoltoon sekä fiiliksiä treenaamisesta.