Hyppää pääsisältöön

Galaxi

Mikä Galaxi?

Kuvassa esiintyy Galaxin juontajat Elo, Milla, Ada, Santtu, Viivi, Aaron ja Emma.
Kuvateksti Galaxin juontajat vuonna 2022.
Kuva: Laura Pohjavirta / Yle

Mikä Galaxi?

Galaxin sisällöt on suunnattu koululaisille. Galaxi on osa Yleisradion julkista palvelua ja sisällöt ovat ilmaisia kaikille. Galaxia voi seurata aamuisin tv:stä tai ajankohdasta riippumatta Yle Areenasta sekä Lasten Areenasta. Galaxin kokonaisuus kattaa monipuolisia sisältöjä koululaisille: kotimaisia ja kansainvälisiä animaatioita, lasten draama- ja sketsisarjoja sekä koululaisten asiaohjelmia. Lisäksi Galaxin sometilit julkaisevat sosiaalisessa mediassa Youtubessa, Instagramissa ja Tiktokissa.

Galaxilla on sovellus, jonka voi ladata ilmaiseksi Google Play ja App Storesta. Sovellus on kehitysvaiheessa ja uusi versio julkaistaan 2022 aikana.

Galaxiin voi törmätä myös ympäri Suomea erilaisissa tapahtumissa, joissa tapaa Galaxin juontajia ja mahdollisesti myös Galaxin Gorillan. Tulevista tapahtumista tiedotamme somekanavissa etukäteen.

Keitä Galaxissa työskentelee?

Galaxin kasvoina ovat juontajat Emma, Milla, Elo, Aaron, Santtu, Ada ja Viivi. He esiintyvät videoilla, ovat vuorovaikutuksessa seuraajien kanssa somessa ja he ovat tavattavissa tapahtumissa. Juontajat on valittu avoimen hakuprosessin kautta. Avointa juontajahakua ei ole tällä hetkellä, mutta julkaisemme juontajahakuja tarpeen mukaan tällä sivustolla ja somekanavien kautta.

Galaxin sisältöjen parissa työskentelee vastaava tuottaja, tilaaja, tuottajia, toimittajia, ohjaajia, mediatoimittajia, juontajia ja koodareita. Vastaamme omien sisältöjemme tuotannosta, julkaisusta ja sovelluksesta sekä tilaamme tuotantoja tuotantoyhtiöiltä.

Kesätyö, harjoittelu- ja TET-paikat löydät täältä.

Ylen avoimia työpaikkailmoituksia voit seurata täältä.