Hyppää pääsisältöön

Hyvin sanottu

Kaikkien aikojen ensimmäinen Hyvin sanottu -keskustelufestivaali järjestetään Hämeenlinnassa 30.9.-1.10.2022

Hyvin sanottu -fetivaalin juontajat Marleena Lammikko, Milla Madetoja, Jussi-Pekka Rantala ja Aliisa Ristmeri.
Kuvateksti Hyvin sanottu -festivaalin juontavat Marleena Lammikko, Milla Madetoja, Jussi-Pekka Rantanen ja Aliisa Ristmeri.
Kuva: Jukka Lintinen ja Heidi Anttila / Yle

Ensimmäinen Hyvin sanottu -keskustelufestivaali järjestetään Verkatehtaalla Hämeenlinnassa perjantaista lauantaihin 30.9.-1.10.2022. Keskustelufestivaalin juontavat Milla Madetoja, Jussi-Pekka Rantanen, Aliisa Ristmeri ja Marleena Lammikko.

Festivaalin koko ohjelma löytyy täältä.

Osoitteessa chat.yle.fi voit osallistua kahteen keskusteluun: perjantaina kello 10.30-11.30 Olisiko sinulla hetki aikaa minulle? ja lauantaina 15.30-16.30 Onko toivossa yhä hyvä elää?. Yle lähettää suorana seitsemän keskustelua, joita pääset seuraamaan Areenassa.

Hyvin sanottu -keskustelufestivaaleilla kaikki halukkaat voivat osallistua keskusteluun. Tapahtuman tarkoitus on lisätä rohkeutta osallistua keskusteluihin, syventää ymmärrystä toisistamme ja vahvistaa kokemusta siitä, että kaikkien äänellä on merkitys suomalaisessa yhteiskunnassa. Osallistua voi myös katselemalla ja kuuntelemalla.

Festivaali rakentuu kolmenlaisista keskusteluista: julkisista, luottamuksellisista ja pop up -keskusteluista. Festivaalin päälavalla järjestetään julkisia keskusteluja, jotka Yle myös välittää eri kanavien kautta. Festivaalialueella järjestettäviin pop up -keskusteluihin pääsevät osallistumaan kaikki festarikävijät.

Luottamuksellisista keskusteluista vastaavat Hyvin sanottu -hankkeen kumppanit. Luottamuksellisissa keskusteluissa järjestäjä määrittelee aiheen ja osallistujat. Niitä ei tallenneta, ja osallistujat sitoutuvat yhteisiin pelisääntöihin. Samaan aikaan festivaalin kanssa on mahdollista osallistua kumppanien järjestämiin tapahtumiin eri puolilla Suomea.

Tapahtuman järjestää Hyvin sanottu -hanke eli Yle, Erätauko-säätiö ja Hämeenlinnan kaupunki yhdessä muiden hankkeen yhteistyökumppaneiden kanssa.