Hyppää pääsisältöön

Usein kysyttyä

Arkistomyynti – arkistoaineistoa yksityis- ja tutkimuskäyttöön


Pieni siivu
Yle Arkiston kokoelmista on julkaistu verkossa. Jos haluat katsoa tai kuunnella ohjelmaa, tarkasta löytyykö etsimäsi aineisto Yle Areenasta tai Elävästä arkistosta. Voit myös tutkia, onko Arkiston Wikimedia Commons -sivuilla tarpeisiisi sopivia valokuvia, Arkiston Vimeo-tilillä sopivia filmiklippejä tai Arkiston Freesound-sivuilla käypiä äänitehosteita. Arkiston äänitetietokanta Fono.fi:stä voit tarkastella musiikkiäänitteiden metatietoja. Ammattikäyttöön aineistoa voit tiedustella täältä.

Eikö kaipaamaasi ohjelmaa löytynyt? Jos haluat tilata ohjelman yksityiseen käyttöösi tai yhteisösi sisäiseen tiedotuskäyttöön kopion, sekin voi olla mahdollista. Tee tiedustelu tai tilaus kopiosta Ylen arkistomyyntiin alla olevalla lomakkeella. Arkistomyynti hoitaa keskitetysti Ylen sisältöjen luovutuksesta yhtiön ulkopuoliseen käyttöön.

Tutkijat voivat tulla tutkimaan ennen vuotta 2009 lähetettyjä radio-ohjelmia Yle Arkistoon erillisellä sopimuksella. Lähetä meille tiedustelu oheisella lomakkeella. Kaikkia Ylen tv- ja radio-ohjelmia vuodesta 2009 lähtien voi katsella ja kuunnella KAVI:n Radio- ja televisioarkistossa. Lisäksi KAVI:ssa on katseltavissa Ylen omatuotantoiset tv-ohjelmat aina vuodesta 1957 lähtien.

Tiedustelulomake

Täytä lomake arkistoaineiston yksityis- ja tutkimuskäytöstä.

Toimitus-­ ja käyttöehdot sekä hinnasto

Tutustu myös kopioiden toimitus- ja käyttöehtoihin sekä hintoihin yksityistä käyttöä varten.

Mikäli emme voi toimittaa tilattua kopiota tekijänoikeudellisista tai jostain muusta syystä, ilmoitamme siitä sinulle. Tällöin lähettämäsi tilaus raukeaa automaattisesti, etkä sitoudu mihinkään.