Hyppää pääsisältöön

Elämäni Biisi

Näin pelaat Elämäni Biisi -kotipeliä

Elämäni Biisi 3.kausi lähtee liikkeelle elokuussa 2021 Katja Ståhlin vetämänä.
Kuva: Yle

Viisi biisiä – viisi vierasta: yhdistä kaikki oikein! Tule mukaan pelaamaan Elämäni Biisi -jaksopeliä!

Katsojien löytämä ja rakastama musiikkiviihdeohjelma Elämäni Biisi lähtee kolmannelle kierrokselleen livenä, johon kutsumme yleisön niin paikan päällä kuin kotonakin viettämään kanssamme lauantai-iltaa.

Uusi kausi alkaa lauantaina 4.9. klo 21, Yle TV1-kanavalla. Lauantaina 21.8. saadaan jo esimakua tulevasta kaudesta, jolloin esitetään Yle95-erikoislähetys, missä Katja Ståhlin vieraina suorassa lähetyksessä on Ylen ohjelmista tuttuja tekijöitä vuosien varrelta. Sykkivä musiikki, näyttävä show ja käsin kosketeltava fiilis luovat tunnelmaa etelä-eurooppalaisesta ison viihdeshown maailmasta. Samalla kuitenkin intiimi ja lämmin tunnelma Katjan sohvalla saa illan vieraat avaamaan sydämensä musiikin välityksellä.

Jokaisessa jaksossa viisi julkisuudesta tuttua vierasta paljastaa omat elämänsä biisit, eli kappaleet, joilla on heille aivan erityistä merkitystä. Kukaan vieraista tai yleisöstä ei tiedä etukäteen mikä on kenenkin biisi, ei edes Katja. Vieraat saavat laittaa kaiken ihmistuntemuksena peliin arvaillessaan kenen valitsema kappale on kyseessä. Se, joka arvaa eniten oikein, voittaa leikkimielisen kilpailun. Voit pelata Elämäni Biisi -jaksopeliä ohjelman aikana, sinun pitää vain nähdä vieraiden bluffin läpi.

1. Lataa maksuton Yle-sovellus kännykkääsi

Tämä linkin kautta pääset valitsemaan ja lataamaan päätelaitteellesi sopivan Yle-sovelluksen.

Jos sinulla on jo Yle-sovellus asennettuna puhelimeesi, varmista että se on päivitetty uusimpaan versioon.

2. Peli löytyy Yle-sovelluksesta

Yle-sovelluksesta löydät pelin juurikin suorien lähetysten aikaan, lauantai-iltaisin.

 • Elämäni Biisiä voit pelata siis kahdella tavoin: Jaksopeliä pelataan samalla kun katsot Elämäni Biisi -ohjelmaa telkkarista tai Yle Areenasta. Uudet jaksot alkavat lauantaina 21.8. klo 21.10 Yle TV1 -kanavalta.

 • Kaveripeliä voit pelata milloin vaan, kavereittesi kanssa. Lue Kaveripelistä lisää täältä.

Elämäni Biisi -kännykkäpelin etusivun näkymä
Kuva: Yle

3. Sitten pelaamaan jaksopeliä!

 • Avaa kotipeli samanaikaisesti TV:stä tulevan jakson kanssa. Kullekin jaksolle on oma pelinsä.

 • Voit arvuutella biisiesitysten aikana vapaasti, kenen elämän biisi mikäkin kappale on. Kannattaa odottaa vieraiden vastauksia ja tehdä oma veikkauksesi vasta tämän jälkeen.

 • Lähetä vastauksesi kuitenkin ennen kuin oikea rivi paljastetaan suorassa lähetyksessä.

Elämäni Biisi -kännykkäpelin veikkausruutu
Kuva: Yle
 • Oikea rivi lopulta paljastetaan suorassa lähetyksessä, eli mikä biisi on kenenkin vieraan elämän biisi. Tällöin näet kanssa kännykän ruudullasi oman tuloksesi.

 • Haasta kaverit mukaan ja jaa oma tuloksesi. Tuloksensa somessa jakaneiden kesken arvomme viikoittain lippuja Elämäni Biisin kuvauksiin.

 • Tallenna pisteesi joka jaksosta ja saa pisteesi koko kauden pisteet keräävälle tulostaululle. Pisteesi saat talteen kirjautumalla peliin Yle Tunnuksella. Rekisteröityä voit täällä tai linkistä pelin lopussa.

Elämäni Biisi -kännykkäpelin pistenäkymäruutu
Kuva: Yle

Elämäni Biisi -arvonnan tarkemmat säännöt

 • Arvonta-aika on 21.8. - 10.11.2021

 • Arvontaan voi osallistua pelaamalla joko Elämäni Biisi -jaksopelin tai -kaveripelin ja jakamalla pelin loputtua pelituloksensa joko Instagramissa, Twitterissä tai Facebookissa.

 • Varmista että tulospostauksessasi näkyy tunniste #elämänibiisi

 • Lisäksi pidä huolta että somepostauksesi näkyvyysasetukset ovat "julkiset", jotta näemme postauksesi ja voit osallistua arvontaan.

 • Palkintona arvomme viikoittain lippuja sinulle ja kaverillesi Elämäni Biisin kuvauksiin Tampereen Mediapolikseen tai vaihtoehtoisesti muun Elämäni Biisi -tuotepalkinnon.

 • Otamme voittajiin ko. somekanavan kautta yksityisviestin kautta yhteyttä ja pyydämme yhteystietoja lippujen / tuotteen lähettämiseksi.

 • Facebook, Instagram ja Twitter eivät ole osallisia arvonnassa.

 • Emme kerää mitään muita yhteystietoja ja voittajien yhteystiedot hävitetään arvonnan jälkeen.

Artikkelia päivitetty 11.3.2020, lähetyspäivämäärät muokattu kevään 2020 uusintakauden mukaisiksi.

Artikkelia päivitetty 27.8.2020, lähetyspäivämäärät sekä kotipelin ohjeet muokattu syksyn 2020 uuden esityskauden mukaisiksi.

Artikkelia päivitetty 16.8.2021, lähetyspäivämäärät sekä kotipelin ohjeet muokattu syksyn 2021 uuden esityskauden mukaisiksi.