Hyppää pääsisältöön

Galaxi

Galaxin sovellus

GALAXIN SOVELLUS

Galaxilla on oma sovellus, jonka voit ladata ilmaiseksi Google Play-kaupasta ja App Storesta, löydät sen hakusanalla Galaxi. Sovellus on kehitysvaiheessa ja uusi versio julkaistaan vuoden 2022 aikana.

Kehitystyössä Galaxin sovellukseen tehdään uudistuksia, jonka jälkeen sovelluksessa voit edelleen pelata erilaisia minipelejä. Uutena ominaisuutena voit jatkossa katsoa sovelluksessa myös Galaxin videoita ja tutustua juontajiin.

Sovellus vaatii internetyhteyden.

TURVALLISUUS JA YKSITYISYYS
- Sovellusta on mahdollista käyttää tekemättä nimimerkkiä.
- Käyttäjistä ei kerätä mitään yksilöiviä tietoja.
- Nimimerkin luovalta ei kysytä muuta kuin käyttäjätunnus ja salasana - ei edes sähköpostiosoitetta eli kaikki käyttö on täysin anonyymiä.
- Kaikki sovelluksen linkit johtavat turvallisiin sisältöihin, jotka ovat lähes poikkeuksetta Galaxin omia sisältöjä ja jos joku sisältö on muun tahon tuottama, on se Galaxin turvalliseksi toteama.
- Kaikki datansiirto tapahtuu salattuna ja sellaisissa tilanteissa missä käyttäjiä pyydetään vastaamaan johonkin, vastaukset tallennetaan salattuina ja poistetaan tietokannasta kun niitä ei enää tarvita.
- Sovelluksen käyttöä mitataan täysin anonyymisti yksityisyydensuojaa kunnioittaen. Sovellus on yhteydessä tietokantaan. Tietosuojasivu löytyy täältä: https://yle.fi/aihe/s/galaxi/ylen-tietosuojalauseke-ja-galaxin-sovellus

ERITYISTÄ HUOMIOITAVAA KÄYTTÄJÄLLE
Galaxin sovelluksessa kerätty käyttötieto on täysin anonyymiä ja nimimerkin varaamisen yhteydessä EI TALLENNETA YKSILÖIVIÄ TIETOJA. Tästä syystä nimimerkkiä ei voida palauttaa jos käyttäjä unohtaa salasanansa. Siksi käyttäjiä kannustetaan erityiseen huolellisuuteen salasanan ja nimimerkin muistamisen ja / tai säilyttämisen osalta. Nimimerkin varaaminen on tarkoitettu vain käyttökokemuksen kevyeen personointiin kuten avatarin tallentamiseen sekä peleistä saatujen pisteiden liittämiseen tiettyyn käyttäjätiliin.

SÄHKÖPOSTI
galaxi.sovellus@yle.fi

Galaxin gorilla ja teksti Galaxi