Hyppää pääsisältöön

SuomiLOVE

Haluatko yllättää sinulle tärkeän ihmisen? Kerro oma SuomiLOVE-tarinasi!

Isä ja aikuiset poika ja tytär istuvat sohvalla kuuntelemassa SuomiLOVE-esitystä.
Kuva: Niki Soukkio

SuomiLOVE on musiikkiviihdeohjelma, jonka ytimessä sykkii monimuotoinen rakkaus, musiikki ja aidot yllätykset.  Ohjelmassa kuullaan sydäntä lämmittäviä tosielämän tarinoita sekä niihin liittyviä käänteentekeviä kotimaisia kappaleita.

SuomiLOVEssa ääneen pääsevät ihmiset, jotka haluavat jakaa tarinansa rakkaudesta, välittämisestä ja tarinoihin liittyvistä tärkeistä lauluista. 

Jos sinä haluat järjestää unohtumattoman musiikkielämyksen läheisellesi, täytä lomake ja kirjoita SuomiLOVE-tarinasi meille!

SuomiLOVE nostaa parrasvaloihin suomalaisen rakkauden kaikessa monimuotoisuudessaan. Ohjelmassa nähtävää välittämistä ei ahdeta muottiin, joten siinä missä romantiikkaa, on tarinoissa yhtälailla syvää ystävyyttä, tiiviitä perhesuhteita, upeita työkavereita tai voimaa tuovaa yhteisöllisyyttä! Tarinat käsittelevät niin vaikeuksien voittamista, uskomatonta tuuria, lujaa luottoa elämään, syvää surua kuin suurta iloakin. Tarinoiden myötä SuomiLOVE on myös genrevapaa musiikillinen runsaudensarvi, sillä tarinoihin liittyvät laulut vaihtelevat ikivihreistä klassikoista uusimpiin hitteihin ja harvinaisuuksista koko kansan suosikkibiiseihin!

SuomiLOVEn tärkeimpiä elementtejä ovat tietysti ihmisten jakamat tarinat ja niihin liittyvät tärkeät laulut, mutta myös yllätyksellisyys, sillä toivekappaleet esitetään aina yllätyksenä suoraan tarinaan liittyville ihmisille. Suurin osa lauluista kuullaan henkilökohtaisesti esitettynä studiossa, mutta toisinaan muusikot matkaavat myös ympäri Suomen yllättämässä ihmisiä lauluillaan.

Haluatko sinä yllättää ystäväsi tai läheisesi teille tärkeällä kappaleella? Onko jokin taho tai yhteisö, joka ansaitsee kiitoksen laulun muodossa? Entä kuka olisi suosikkiartistisi esittämään teille tämän tärkeän biisin? Vai olisiko se kenties yllätysduetto? Anna vision viedä ja täytä alla oleva lomake.

Huomioithan, että toive-esittäjän ei tarvitse olla kappaleen alkuperäisartisti, vaan voit toivoa sinulle rakkaan artistin esittävän myös toisen artistin kappaletta. Kappaleen ei tarvitse olla suomenkielinen, mutta kuitenkin Suomessa levytetty.

SuomiLOVE-ohjelman tuottaa Warner Bros. International Television Production Finland. Lähettämällä tarinasi hyväksyt EU:n uuden tietosuoja-asetuksen. Katso tuottajan päivitetty tietosuojaseloste tästä.

Lomake on poistettu, tarinan haku on päättynyt.