Hyppää pääsisältöön

Töihin Ylelle

Töissä Ylessä

Heikki / toimittaja, juontaja

Mies luurit korvilla, kuvan päällä teksti "Meidän Uutispodcastin motto on: Me syvennymme siihen, mikä on tärkeää juuri nyt. Voisi sanoa, että juuri tämä tekee työstä merkityksellistä. Heikki, toimittaja-juontaja."
Kuvateksti Heikki toimittaja, juontaja.

Nicke / programledare

Mies  samppanjalasi kädessä. Kuvan päällä teksti "Yle är en fantastisk arbetsplats där du har möjlighet att vara kreativ och skapande. Du får förverkliga dig själv och jobba med underbara kollegor och tillsammans åstadkomma något för och tillsammans med publiken. Nicke, programledare."
Kuvateksti Nicke, programledare.

Märta / redaktör

Märtä Nummenmaa mikrofonin edessä. Kuvan päällä teksti "En journalists huvudsakliga uppdrag är att informera om vad som händer i samhället. Det känns speciellt meningsfullt att få respons om att vi inte bara uppfyller de här kriterierna, utan också gör det på ett bra sätt."
Kuvateksti Märta, redaktör.

Olli-Jussi / mediaoperaattori

Olli-Jussi Ollilainen hymyilee kameraan. Kuvan päällä teksti "On mielenkiintoista työskennellä paikassa missä toiminta tähtää edelläkävijyyteen median kentällä ja kohti tulevaisuutta. Mediaoperaatiokeskuksessa ollaan juuri tämän toiminnan ytimessä. On innostavaa, kun pääsee työskentelemään uusimmilla työkaluilla ja olla mukana kehittämässä niitä. Täällä on mahdollista seurata teknologian kehitystä aivan eturivistä."
Kuvateksti Olli-Jussi, mediaoperaattori.

Oskari / arkkitehti

Oskari Blomberg kypärä päässään. Kuvan päällä teksti "Suuret tapahtumat, kuten vaalit, urheilukisat ja UMK, ovat erityisen kiinnostavia. Deadlinet eivät jousta meistä johtuvista syistä ja kaiken pitäisi toimia moitteettoman hyvin lyhyenä ajanjaksona suurista käyttäjämääristä huolimatta. Lisäksi parasta Ylellä on hyvät ja ammattitaitoiset työkaverit. Oskari, arkkitehti."
Kuvateksti Oskari, arkkitehti.

Ilari / OPS-asiantuntija

Mies linkkitornissa. Kuvan päällä teksti "Media on osa meidän kaikkien elämää. On mielenkiintoista olla mukana tekemässä pavelua, jonka avulla tietoa ja sisältöjä välittyy Areenan kautta kaikille kuvaruuduille, kännyköille ja selaimille - kaikkien saataville Suomessa. Ilari, OPS-asiantuntija."
Kuvateksti Ilari, OPS-asiantuntija.

Åsa / programledare och reporter

Nainen uutisstudiossa katsoo kameraan. Kuvan päällä teksti "Jag har jobbat på Yle i drygt 30 år och varje dag lär man sig något nytt. Mitt hjärta klappar för public service!" Åsa, reporter, programledare och reporter
Kuvateksti Åsa, programledare och reporter.

Kati / tiiminvetäjä

Nainen katsoo kameraan. Kuvan päällä teksti: "Ihmiset, joiden kanssa teen työtä ovat osaavia, ammattiylpeitä ja todellisia jokapäivän supersankareita. Tiimi on mun "työperhe", jonka jokainen jäsen on ihana ja upea tyyppi!" Kati, tiiminvetäjä.
Kuvateksti Kati, tiiminvetäjä.

Lloyd / toimittaja

Mies katsoo kameraan. Kuvan päällä teksti "Unelmoin jo opiskelemaan lähtiessäni työskentelystä Ylellä. Parasta on mahdollisuus tehdä riippumatonta ja merkityksellistä sisältöä suomalaisille" Llyod, toimittaja.
Kuvateksti Lloyd, toimittaja.

Katja / koodaava toimittaja

Nainen katsoo kameraan. Kuvan päällä teksti "Koodaavan toimittajan työ Ylellä on minulle aika lailla unelmatyö, jossa yhdistyvät aiempi toimittajan ammattini ja uudempi osaamiseni IT-alalta" Katja, koodaava toimittaja.
Kuvateksti Katja, koodava toimittaja.

Heini / arkistotoimittaja

Nainen hymyilee ja katsoo kameraan. Kuvan päällä teksti "Kiinnostavinta työssäni on ollut nähdä, kuinka vaativaa ja omistautunutta työtä Ylen arkistossa tehdään Ylellä julkaistun sisällön säilymisen sekä uuden ohjelmatyön mahdollistamisen eteen." Heini, arkistotoimittaja.
Kuvateksti Heini, arkistotoimittaja.

Silja / strategia-asiantuntija

Nainen luurit päässään katsoo kameraan. Kuvan päällä teksti "Ylen tavoite on lisätä ymmärrystä toisistamme ja maailmasta sekä vahvistaa suomalaista yhteiskuntaa ja kulttuuria. Pidän arvokkaana sitä, että voin omassa työssäni auttaa tässä." Silja, strategia-asiantuntija.
Kuvateksti Silja, strategia-asiantuntija.

Lena / suunnitteleva tuottaja

Nainen sinisessä kaulahuivissa katsoo kameraan. Kuvan päällä teksti "Ylellä on keskeinen tehtävä oikeudenmukaisemman ja tasa-arvoisemman maailman suunnannäyttäjänä. Kun lisäksi saa kasvaa ja viihtyä kannustavassa työyhteisössä, niin mikäs tässä Yle-lyyleillessä" Lena, suunnitteleva tuottaja.
Kuvateksti Lena, suunnitteleva tuottaja.

Pauline / 1st Violin Player

Nainen viulu kädessään katsoo kameraan. Kuvan päällä teksti "I love the fact that every time RSO plays a concert, the audience doesn't just consist of those people we see sitting in the concert hall, but extends out to every corner of Finland, be it through television, radio or internet" Pauline, 1st Violin Player.
Kuvateksti Paulin, 1st Violin Player.

Loc / Network Specialist

Mies ruudullisessa paidassa katsoo kameraan. Kuvan päällä teksti "I have always recieved the trust, respect and encouragement from colleagues, and leaders. Honestly, I think it is the most meaningfoul thing for me at Yle." Loc, Network specialist.
Kuvateksti Loc, Network Specialist.

Antti / ulkomaankirjeenvaihtaja

Mies sinisessä takissa ja luotiliivissä joka lukee PRESS seisoo taloraunioiden edessä. Kuvan päällä teksti "Haluan kertoa suomalaisille maailman tapahtumista ruohonjuuritasolta. Ylellä on siihen parhaat eväät. Sen ulkomaantoimitus on Suomen suurin." Antti, ulkomaankirjeenvaihtaja.
Kuvateksti Antti, ulkomaankirjeenvaihtaja.

Joonas / juristi

Mies osoittaa sormellaan kameraan. Pöydällä kannettava tietokone. Kuvan päällä teksti "Julkinen palvelu ja laajemmin koko mediamarkkina tarjoavat valtavasti tutkittavaa ja opittavaa. Kyseessä on monen oikeudenalan vaikutuspiirin kuuluva kokonaisuus, joten yksipuolisesta työnkuvasta ei ole pelkoa." Joonas, juristi.
Kuvateksti Joonas, juristi.

Berislav / kuvaaja-leikkaaja

Mies katsoo kameraan, käsissään kamera isolla teleobjektiivilla. Kuvan päällä teksti "Osaamistani olen päässyt hyödyntämään usein ja monipuolisesti, kuvaamisen ja leikkaamisen ohessa myös tulkkina ja kääntäjänä sekä soittajana radio- ja tv-ohjelmissa" Berislav, kuvaaja-leikkaaja
Kuvateksti Berislav, kuvaaja-leikkaaja.

Inka / urheilutoimittaja

Nainen laskettelukypärä päässään näyttää peukkua. Kuvan päällä teksti "Merkityksellistä on jakaa urheilun ilosanomaa ja kutsua kaikki suomalaiset nauttimaan yhteenkuuluvuuden tunnetta Yle Urheilun parissa. Haluan myös tuoda tasa-arvoa lajeille ja sukupuolille." Inka, urheilutoimittaja.
Kuvateksti Inka, urheilutoimittaja.

Ella / Yle Mixin harjoittelija

Nainen katsoo kameraan. Kuvan päällä teksti: "Harjoittelustani tekee merkityksellisen itseni haastaminen käsikirjoittajana, lapsilta saatu palaute sekä tietysti ihana tiimi!  Ella / Yle Mixin harjoittelija"
Kuvateksti Ella, Yle Mixin harjoittelija.

Niilo / audiotiimin harjoittelija

Mies katsoo kameraan. Kuvan päällä teksti: "Koen, että Ylessä on mahdollisuus oppia, kokeilla ja saada palautetta työstään. Koen myös Ylen arvot ja journalistiset periaatteet tärkeiksi ja sellaisiksi, jotka itse jaan. Siksi Yle. Niilo, audiotiimin harjoittelija."
Kuvateksti Niilo, audiotiiimin harjoittelija.

Linnea / Yle Pirkanmaan harjoittelija

Nainen katsoo kameraan. Kuvan päällä teksti: "Parasta Ylellä on ehdottomasti työilmapiiri. Oma tiimini oli aivan mahtava ja koin olevani aidosti osa porukkaa. Toivon, että pääsen vielä joskus työskentelemään samojen huipputyyppien kanssa! Linnea / Yle Pirkanmaan harjoittelija."
Kuvateksti Linnea, Yle Pirkanmaan harjoittelija.

Maiju / Yle Perjantain harjoittelija

Nainen katsoo kameraan. Kuvan päällä teksti: "Journalistin alkuna olen päässyt monenlaisten sorvien ääreen, mutta yksi työpaikka on väreillyt eräänlaista unelmapestin hehkua: Yle Perjantai. Olen saanut siellä laittaa likoon opinnoissa ja aiemmissa töissä opittuja taitoja, mutta oppinut myös harppauksittain uutta. Maiju / Yle Perjantain harjoittelija."
Kuvateksti Maiju, Yle Perjantain harjoittelija.