Hyppää pääsisältöön

Yle Radio Suomi

Poppikoulun säännöt ja yhteystiedot

Poppikoulun logo, jossa nuotteja ja kaavoja.
Kuva: Tuuli Laukkanen / Yle

Poppikoulu kuullaan Radio Suomessa lauantaipäivisin. Toimittajina Kai Ulmanen, Tero Liete, Veli Kauppinen ja Teppo Nättilä.

Poppikoulun säännöt

Kilpailijat valitaan karsintojen kautta.

Kahdeksasta kategoriasta kilpailijat valitsevat kaksi mieleisintään

Kategoriat ovat:
- Suomi-iskelmä
- 60's
- Suomirock
- Elokuva- ja televisiomusiikki
- Ajankohtainen
- Roots
- Ulkomainen rock ja pop
- Jokeri

Valitsemiinsa lajeihin kilpailija vastaa itse viimeisenä. Kysymyksiä kaikissa ryhmissä on neljä. Yksi piste per oikea vastaus.
Voittaja saa primus-paidan, kakkonen jää poppilaaksi. Primus voi halutessaan jatkaa seuraavalla viikolla, jolloin hän voi tavoitella viikoittain kasvavaa pottia. Mikäli hän voittaa,voi hän joko lopettaa ja saada siihen asti kertyneet kamat tai jatkaa, jolloin pottiin lisätään jotain uutta. Mikäli hän häviää, potti jää ennaalleen, ja on voitettavissa seuraavalla jatkovoitolla. Kamppailun häviäjä saa palkinnoksi "Poppilas"-paidan.

Yhteystiedot

Viikkokysymyksen löydät tuoreimmasta Poppikoulu-jaksosta Yle Areenasta.

Lähetä vastauksesi osoitteeseen poppi.koulu@yle.fi tai postikortilla: Poppikoulu, PL 81, 00024 Yleisradio. Voit myös lähettää vastauksesi oheisella lomakkeella:

Täytä lomake.

Henkilötietoja käytetään vain journalistisiin käyttötarkoituksiin. Tietoja ei käytetä esimerkiksi myyntiin, markkinointiin tai hallinnollisiin tarkoituksiin. Viestisi voidaan julkaista ohjelmanteon yhteydessä millä tahansa Ylen alustalla, kuten esimerkiksi radiossa, televisiossa, verkossa tai sosiaalisen median kanavissa. Lisätietoa tietosuojasta: yle.fi/tietosuoja