Hyppää pääsisältöön

Avoimet työpaikat

Kesätyöt, harjoittelu ja TET Ylellä

Meille voit päästä kesätöihin, korkeakouluharjoitteluun tai TET-jaksolle! Katso videolta Kristan ja Pertin tarina.

Tarjoamme ensisijaisesti media-alan korkeakouluopintoihin liittyviä harjoittelupaikkoja sekä TET-paikkoja alasta kiinnostuneille. Haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen opintoihin liittyvän harjoittelun tai työelämään tutustumisen. Sitoudumme ohjaamaan harjoittelua ja perehdytämme työtehtäviin kunnolla.

Harjoittelu Ylellä on aina työsuhteista eli palkallista. Emme käytä palkattomia harjoittelijoita tai maksa harjoittelukorvausta palkkiona

Kesätyöt

Korkeakouluharjoitteluun Ylelle 2021

Tarjoamme vuoden aikana useita harjoitteluita, ympäri Yleä - toimittajaharjoittelijasta datatieteilijään. Osa harjoittelupaikoista toteutetaan yhteistyössä esimerkiksi tietyn oppilaitoksen kanssa, mutta iso osa tulee hakuun juuri tälle sivulle.

Avaamme kerralla isomman satsin avoimia harjoittelupaikkoja; helmikuussa 2021 hakuun tulee kevään ja alkukesän harjoittelut, ja toukokuussa esillä on syksyn harjoittelutarjontaa. Näiden hakujen ulkopuolella voimme avata yksittäisiä harjoittelurekryjä, jos esimerkiksi huomaamme, että jossain projektissa olisi oiva tila oppijalle. Kaikki avoimet harjoittelupaikat löytyvät kuitenkin aina täältä!

Pohditko jotain? Älä tuumaile yksin, tavoitat meidät osoitteesta harjoittelu@yle.fi!

Harjoittelupaikat

Yle järjestää keväällä kaksi virtuaalista TET-viikkoa - haku on päättynyt

Järjestämme keväällä 2021 kaksi virtuaalista TET-viikkoa, yhden maaliskuussa ja yhden huhtikuussa. Ei ole väliä oletko Helsingissä vai Hailuodossa, pääset osallistumaan kotisohvaltasi etä-TETiin! Haku kevään TET-jaksoille päättyi 27.1.2021. Seuraavan kerran avaamme TET-haun todennäköisesti syksyllä 2021. Kerromme siitä lisää kesän jälkeen!

Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi osoitteessa tet@yle.fi. Ethän kuitenkaan laita hakemustasi sähköpostilla.

TET-paikat

Työssäoppimis- ja siviilipalveluspaikat

Emme pääsääntöisesti tarjoa työssäoppimis-, koulutussopimus-, työkokeilu-, siviilipalvelus- tai vastaavia paikkoja.

Aiheeseen liittyvät linkit

Sisältö muilla kielillä