Hyppää pääsisältöön

Avoimet työpaikat

Kesätöihin, harjoitteluun tai TET-jaksolle Yleen

Yleläiset kertovat - Krista Karppinen, Yle Lapset ja nuoret & Pertti Neuvonen, Yle Asia
Yleläiset kertovat - Krista Karppinen, Yle Lapset ja nuoret & Pertti Neuvonen, Yle Asia - Toista Yle Areenassa

Meille voit tulla harjoitteluun, kesätoimittajaksi tai TET-jaksolle! Katso videolta Kristan ja Pertin tarina.

Tarjoamme ensisijaisesti media-alaan liittyviä korkeakouluharjoittelupaikkoja sekä TET-paikkoja alasta kiinnostuneille. Haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen opintoihin liittyvän harjoittelun tai työelämään tutustumisen. Sitoudumme siihen, että ohjaamme harjoittelijaa ja perehdytämme työtehtäviin kunnolla.

Harjoittelu Ylellä on aina työsuhteista eli palkallista. Emme käytä palkattomia harjoittelijoita tai maksa harjoittelukorvausta palkkiona

Kesätyöt

Työharjoitteluun Ylelle?

Tarjoamme vuoden aikana kymmeniä harjoitteluita, ympäri Yleä —toimittajaharjoittelijasta datatieteilijään. Avaamme valtaosan Ylen harjoittelupaikoista julkiseen hakuun, juuri tänne. 

Jos mieleistä hakua ei ole nyt auki, hätä ei ole tämännäköinen: ilmoita itsestäsi harjoittelijoiden osaajayhteisöömme (pelkät yhteystiedot riittävät!). Lähetämme sinulle sähköpostia, kun avaamme harjoittelijarekryn, etkä missaa yhtään hakua. Kun jonain päivänä harjoittelut eivät ole sinulle enää ajankohtaisia, voit poistua listalta näppärästi.

Toiveissa harjoittelu meillä vuonna 2022? Suunnittelemme kovaa vauhtia ensi vuotta ja näillä näkymin avaamme ensi vuoden ensimmäiset harkkahaut marras-joulukuussa. Saat siitäkin viestiä, jos liityt osaajayhteisöön kirjekaveriksemme!

Pohditko vielä jotain? Älä tuumaile yksin, tavoitat meidät osoitteesta harjoittelu@yle.fi. Ethän kuitenkaan laita hakemustasi sähköpostiin, sillä hakeminen tapahtuu aina rekryjärjestelmän kautta.

Harjoittelupaikat

Yle järjesti virtuaalisen TET-viikon — seuraava keväällä 2022

Järjestimme keväällä 2021 virtuaalisen TET-viikon, jossa tutustuttiin Ylen eri toimintoihin. Ei väliä olitko Helsingissä vai Hailuodossa, osallistuminen onnistui kotisohvalta käsin! Seuraavan kerran järjestämme vastaavan TET-viikon, virtuaalisesti tai lähitoteutuksena, keväällä 2022. Syksyllä 2021 Ylen yhteistä TET-jaksoa ei ole. Kerromme vuoden 2022 TET-ohjelmasta lisää myöhemmin juuri tällä sivulla!

Vastaamme mahdollisiin muihin kysymyksiin osoitteessa tet@yle.fi.

TET-paikat

Työssäoppimis- ja siviilipalveluspaikat

Emme pääsääntöisesti tarjoa työssäoppimis-, koulutussopimus-, työkokeilu-, siviilipalvelus- tai vastaavia paikkoja.

Sisältö muilla kielillä