Hyppää pääsisältöön

Avoimet työpaikat

Harjoitteluun, kesätöihin tai TET-jaksolle Yleen

Yleläiset kertovat - Krista Karppinen, Yle Lapset ja nuoret & Pertti Neuvonen, Yle Asia - Toista Yle Areenassa

Meille voit tulla harjoitteluun, kesätoimittajaksi tai TET-jaksolle! Katso videolta Kristan ja Pertin tarina.

Tarjoamme ensisijaisesti media-alaan liittyviä korkeakouluharjoittelupaikkoja sekä TET-paikkoja alasta kiinnostuneille. Haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen opintoihin liittyvän harjoittelun tai työelämään tutustumisen. Sitoudumme siihen, että ohjaamme harjoittelijaa ja perehdytämme työtehtäviin kunnolla.

Harjoittelu Ylellä on aina työsuhteista eli palkallista. Emme käytä palkattomia harjoittelijoita tai maksa harjoittelukorvausta palkkiona

Kesätyöt

Työharjoitteluun Ylelle?

Tarjoamme vuoden aikana kymmeniä harjoitteluita, ympäri Yleä —toimittajaharjoittelijasta datatieteilijään. Avaamme valtaosan Ylen harjoittelupaikoista julkiseen hakuun, juuri tänne. 

Jos mieleistä hakua ei ole nyt auki, hätä ei ole tämännäköinen: ilmoita itsestäsi harjoittelijoiden osaajayhteisöömme (pelkät yhteystiedot riittävät!). Lähetämme sinulle sähköpostia, kun avaamme harjoittelijarekryn, etkä missaa yhtään hakua. Kun jonain päivänä harjoittelut eivät ole sinulle enää ajankohtaisia, voit poistua listalta näppärästi.

Toiveissa harjoittelu meillä vuonna 2022? Pyrimme jaksottamaan harjoitteluhakuja pariin kohtaan vuoden mittaan: marras-joulukuuhun, helmikuuhun ja toukokuuhun. Näistäkin saat aina tiedon, kun liityt kirjekaveriksemme.

Pohditko vielä jotain? Älä tuumaile yksin, tavoitat meidät osoitteesta harjoittelu@yle.fi. Ethän kuitenkaan laita hakemustasi sähköpostiin, sillä hakeminen tapahtuu aina rekryjärjestelmän kautta.

Harjoittelupaikat

Ylen TET-viikko ysiluokkalaisille syksyllä 2022

Järjestämme Ylen TET-viikkoja syksyllä 2022 erityisesti ysiluokkalaisille. TET-jaksot toteutetaan tilanteen mukaan joko Ylen toimipisteissä tai virtuaalisesti ja yhdelle jaksolle otetaan aina useita oppilaita kerralla. TET-jakson aikana tutustutaan erilaisiin yleläisiin töihin ja tiimeihin. Tarkat ajankohdat päivittyvät aikanaan juuri tänne sivulle! Keväällä 2022 emme järjestä tällaista yleistä TET-jaksoa.

Vastaamme mahdollisiin muihin kysymyksiin osoitteessa tet@yle.fi.

TET-paikat

Työssäoppimis- ja siviilipalveluspaikat

Emme pääsääntöisesti tarjoa työssäoppimis-, koulutussopimus-, työkokeilu-, siviilipalvelus- tai vastaavia paikkoja.

Sisältö muilla kielillä