Hyppää pääsisältöön

Ota yhteyttä

Onko sinulla tietoja, joita meidän pitäisi tutkia? Haluatko kertoa aiheesta meille luottamuksellisesti?

Teemme tutkivaa journalismia yhteiskunnallisesti tärkeistä aiheista. Pyrimme paljastamaan epäkohtia ja selvittämään, mitä ilmiöiden taustalla on.

Voit ottaa meihin yhteyttä salatusti. Tällä sivulla on listattuna keinoja, kuinka se onnistuu. Mikään tavoista ei ole sataprosenttisesti turvallinen, mutta niistä on apua, jos haluat kertoa arkaluonteisistakin asioista turvallisesti. Osaa yhteydenottotavoista voi tarvittaessa käyttää myös nimettömänä. Tutustu sovellusten käyttöehtoihin ja ohjeisiin huolella.

Vähemmän arkaluonteiset vihjeet, palautteet ja lehdistötiedotteet voit lähettää tavalliseen sähköpostiin mot@yle.fi

Toimittajien henkilökohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

WhatsApp

Voit lähettää MOT:n toimittajille WhatsApp-viestejä. WhatsApp on Facebookin omistama palvelu, joka lupaa käyttäjälle täyden salauksen. Viestittelevät käyttäjät tietävät toistensa puhelinnumerot. Mikäli toimittaja käyttää WhatsAppia, löydät hänet sovelluksesta lisättyäsi toimittajan puhelinnumeron yhteystietoihisi.

Lisätietoja turvallisuudesta ja käyttöehdoista:
https://www.whatsapp.com/security/?l=fi
https://www.whatsapp.com/legal/

Signal

Voit lähettää MOT:n toimittajille Signal-viestejä. Signal on Open Whisper Systems -järjestön kehittämä avoimen lähdekoodin sovellus. Viestittelevät käyttäjät tietävät toistensa puhelinnumerot. Mikäli toimittaja käyttää Signalia, löydät hänet sovelluksesta lisättyäsi toimittajan puhelinnumeron yhteystietoihisi.

Lisätietoa palvelun turvallisuudesta:
https://support.signal.org/hc/en-us/categories/201735797-Security

PGP

Voit lähettää meille PGP-salattua sähköpostia. Mikäli toimittaja käyttää PGP:tä, löydät hänen julkisen avaimensa profiilisivulta.

Lue lisää:
https://ssd.eff.org/en/module/introduction-public-key-cryptography-and-pgp

Kirjeposti

Tavallinen kirjeposti on turvallinen tapa lähestyä meitä, tässä osoitteemme:

MOT-toimitus
PL 78
00024 Yleisradio