Hyppää pääsisältöön

Palvelut musiikkitalossa

Saapuminen Musiikkitaloon

Mannerheimintien peruskorjaus Postikadun ja Runeberginkadun välisellä katuosuudella alkaa 6.3.2023. Työmaa-alue ulottuu Kiasmalta Oopperalle. Peruskorjauksen arvioidaan kestävän syyskuuhun 2024 ja sen aikana kulku Musiikkitalolle Mannerheimintien suunnasta saattaa hankaloitua. Varaathan saapumiseen riittävästi aikaa ja käytäthän mahdollisuuksien mukaan Kansalaistorin puoleista sisäänkäyntiä. Varmistathan ajankohtaiset tiedot ennen saapumistasi tietyömaanvirallisesta tiedotuskanavasta.

Julkisilla: Helsingin päärautatieasemalta ja lähimmältä metroasemalta on noin 300 metrin kävelymatka. Mannerheimintien peruskorjauksen aikana raitiovaunut 4 ja 10 sekä monet bussilinjat käyttävät poikkeusreittejä. Lähimmät ratikkapysäkit ovat Rautatieaseman ja Lasipalatsin pysäkit. Ajantasaiset tiedot pysäkeistä ja reiteistä löydät HSL:n Reittioppaasta.

Autolla: Aimo Park Finlandia -parkkihallin (Karamzininkatu 2) alimmalta tasolta on suora hissiyhteys Musiikkitaloon. Parkkihalli pysyy Mannerheimintien peruskorjauksesta huolimatta käytössä, mutta autoilu Mannerheimintiellä tulee olemaan normaalia hitaampaa. Lähimmät vaihtoehtoiset pysäköintialueet ovat Olympiastadionin parkkialue ja muut ydinkeskustan parkkihallit. Olympiastadionin parkkialueelta pääsee kävelemään Musiikkitalolle Töölönlahden kävelyreittiä pitkin.

Taksilla: Musiikkitaloa lähinnä oleva taksitolppa sijaitsee Kansalaistorilla keskustakirjasto Oodin kulmalla.

Saavutettavuus
Musiikkitalo on liikkumisesteetön ja talon kaikkiin kerroksiin pääsee hissillä. Opasteet ja porraskaiteet ovat kohomerkittyjä ja julkisten tilojen lattioissa on ohjauslistat. Musiikkitalon saleissa on käytössä korvaava kuulemisen apuväline, jonka saa lainaan Musiikkitalon infopisteestä. Saleissa on rajoitetusti paikkoja liikuntarajoitteisille ja -esteisille asiakkaille. Saattajapaikka on maksuton. Lisätietoa em. paikoista saat Musiikkitalon lipunmyynnistä ja infosta.

Lipunmyynti
Musiikkitalon lipunmyynti on auki maanantaista perjantaihin klo 9–18 ja lauantaisin klo 10–17. Poikkeusaikatauluista tiedotetaan Musiikkitalon verkkosivuilla musiikkitalo.fi

Konsertin väliaikatarjoilut
Suosittelemme tilaamaan konserttien väliaikatarjoilut etukäteen, jolloin voit valita laajemmasta valikoimasta ja tarjoilut katetaan valmiiksi lämpiöön. Tilaa tarjoilut ennakkoon verkosta tai sähköpostitse valiaika.musiikkitalo@compass-group.fi. Teethän ennakkotilauksen viimeistään tapahtumaa edeltävänä arkipäivänä klo 12 mennessä.

Naulakkopalvelut

Musiikkitalossa on vartioitu vaatesäilytys konsertti-iltoina. Vaatesäilytyksen hinta on 2 € / hlö (alle 12-vuotiaat veloituksetta). Vaatesäilyksen voit maksaa Musiikkitalon lipunmyyntiin, infoon tai naulakkohenkilökunnalle sekä konserttilipun lisätuotteena Ticketmasterin verkkokaupassa.

Yhteystiedot: Musiikkitalo, Mannerheimintie 13 A, 00100 Helsinki. Puhelinvaihde 020 7070 400 (puheluhinnat 8,35 snt/puhelu + 16,69snt/min), musiikkitalo.fi